İstanbul’un büyüsü

Mesut Özil takımından izin alıp Amine Gülşe ile buluşmak için İstanbul’a geliyor.

Arsenal’ın Türk asıllı yıldız futbolcusu Mesut Özil kulübünden üç günlük izin alıyor. Sevgilisi Amine Gülşe ile hasret gidermek için uçağa atlayıp İstanbul’a geliyor. Mesut parası, imkanları olan varlıklı bir ünlü. Dünyanın en eğlenceli başkentlerinden Londra’da yaşıyor.

Ya sevgilisine İngiltere vizesi alamadı.

Ya da İstanbul’un büyüsüne kapıldı. Yoksa 3 günlüğüne buralarda ne işi var?

En güzel turizm elçimiz ve meşhur sosyetik etçimiz

‘Cesur ve Güzel’ dizisinin güzeli Tuba Büyüküstün’ün popülaritesi sınırlarımızı aştı.

Türk dizilerinin ilgiyle izlendiği Latin Amerika ülkelerinden Şili’de bir anket yapmışlar.

‘Kara Para Aşk’ dizisiyle tanınan Tuba Büyüküstün, Beren Saat ve Hazal Kaya’yı geride bırakarak ‘En İyi Türk Kadın Oyuncu’ seçilmiş.

Tuba ayrıca geçenlerde katıldığı Dubai Film Festivali’nde büyük ilgi görmüştü. Arap televizyonları kendisiyle röportaj yapmak için birbirleriyle yarışmışlardı.

Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde geniş hayran kitlesine sahip olan 35 yaşındaki oyuncu Hindistan’da da çok seviliyor. Bollywood’un gözdelerinden olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Saf, sade, masum güzelliği ve doğal oyunculuk yeteneğiyle Tuba Büyüküstün’ü canım Türkiyem’in turizm elçisi ilan edelim.

Erkeklerden de yanına ‘Salt Bae’ denilen tuz dökme hareketiyle dünyayı kasıp kavuran sosyetik ünlü etçi Nusr Et’i verelim. Bundan sonra bize kimse yan bakamaz!

Hülya Avşar talk show: N’ayır n’olamaz. Hülya Avşar yeni bir kanalda yeni bir talk show yapacakmış.

Avşar Kızı 2 yıl önce Acun Ilıcalı’nın kanalında aynısını denemişti.

Reytinglerde geride kaldığı için devamını getirememişti.

Hülya hırslı, kararlı, tuttuğunu koparan her yaptığı işte başarılı olan bir kadın. Ama artık televizyonlarda talk show modası geçti.

Programının tanıtımlarında herhalde ricasını kırmayıp ilk konuğu olan kankası Acun ile karşılıklı oturmuş konuşuyorlardı.

İlginç bir muhabbet olduğu kesin de süreklilik anlamında bir talk şov yapabilmek için kaç tane Acun gibi konuk bulabilirsin? İşte onun için Hülya ne kadar çabalarsa çabalasın bu saatten sonra Hülya Avşar Talk Show programı için iki şey söylenebilir.

Haberin Devamı

N’ayır N’olamaz!

DİĞER YENİ YAZILAR