ABD'den sorumlu bakanlığa talibim

Amerika’yla ilişkilerimizin yolunda gitmesi için ABD’den sorumlu bakanlığın olması lazım.

ABD Başkanı Donald Trump kelimenin tam anlamıyla ortalığı birbirine katarak göreve başladı. Kısa süre içinde gövde gösterisi yaparak 8 yıllık Obama döneminden kalan her şeyi sildi. Trump’ın başına buyruk sıra dışı davranışlardan tüm dünya tedirgin olmuş vaziyette. Kimse onu çözemiyor. Yarın ne yapacağını kestiremiyor. Diplomasi diye bir kavram lügatinde yok. Her an onarılmaz bir uluslararası krize yol açabilir. Dakika bir gol bir misali Müslüman ülkelere karşı tavır aldı. "Meksikalılar sınıra öreceğimiz duvarın parasını vermeyi kabul etmedikçe başkanları hiç zahmet edip beni aramasın" dedi. Son olarak Avusturya Başbakanı’nın suratına telefonu kapattı.

Yakında sıra bize gelebilir. Amerika’yla olan ilişkilerimizin yolunda gitmesi ve herhangi bir kriz yaşanmaması için acilen ABD’den sorumlu bir bakanımızın olması gerekiyor. Tıpkı AB’den sorumlu bir bakanlık olduğu gibi ABD’den sorumlu bir bakanlığın Trump dönemi için elzem olduğuna inanıyorum. Ben bu göreve talibim. Amerika’da uzun yıllar çalıştım. Onları çok iyi tanıdım ve bir Amerikalıyla evlendim. Çocuklarım Amerika’da yaşıyor. İngilizceyi ana dilim gibi biliyorum. Onlar gibi düşünebiliyorum. Ayrıca Donald Trump’ı iyi tanıyorum. Kendisiyle hem karşılıklı oturup pazarlık yapmışlığım var. Hem de onun gibi tipik bir İkizler Burcu’yum. Yani Trump, leb demeden leblebiyi anlarım. Canım Türkiyem’in yararına çalışmaya hazırım. Bu görevi benden iyi kimse yapamaz. Amerikalı bir İkizler Burcu erkeğiyle ancak Amerika’yı çok iyi bilen bir Türk İkizler Burcu erkeği başa çıkabilir. Yetkililere buradan sesleniyorum! İş işten geçmeden beni ABD’den sorumlu bakan olarak tayin etsinler. Bakın o Trump’ı nasıl dize getiriyor, fırlayan doları nasıl düşürüyorum. ABD’den Sorumlu Bakan: Cem Ceminay. Yakışır!

Haberin Devamı

Salt Bae sendromu

Etiler'in sosyetik etçisi Nusr-Et’in popülaritesi sınırlarımızı aştı. Nusret Gökçe "Salt Bae" adını verdiği kendine özgü ete tuz serpme hareketiyle fenomen olduktan sonra Hollywood ünlülerinin ilgisini çekti. Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Ben Afflect, üstünde Nusr-Et’in "Salt Bae"sini yaparken çekilmiş fotoğrafı olan basılı bir tişörtle görüldü. Yine Oscar ödüllü aktör Leonardo Di Caprio, Dubai’te gittiğinde masasında kendisine özel olarak yapılan Nusr-Et’in bizzat ve de şahsen yaptığı Salt Bae şovunu izledi.

Haberin Devamı

Nusr-Et ünlü oyuncuyla çektirdiği fotoğrafı, Di Caprio’nun kendisine "Oscar adayı sensin" dediğini yazdığı notuyla daha sonra Instagram’da paylaştı. Anlayacağınız Nusr-Et ve Salt Bae furyası durdurana aşk olsun.

DİĞER YENİ YAZILAR