Adele'in Bodrumlu türkücü Türk babası

Bildiğimiz bir şey varsa o da Adele’ın babasının bir Türk olduğu. Türkücü Mehmet Daddy!

Bodrum’da yaşayan 52 yaşındaki saz ustası ve türkücü Mehmet Asar dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele’in babası olduğunu öne sürmüş. Adele’in doğumundan bir yıl önce 1987’de Bodrum’a turist olarak gelen annesiyle birlikte olduğunu söylemiş. Adele’in hareketlerini incelediğinde çene, göz ve saçlarını kendisininkine benzetmiş. Adele’in konserlerde sağ elini kaldırdığında 3 ve 4’üncü parmaklarının kendisininki gibi bitişik olduğunu fark etmiş.

"Adele’in şarkılarındaki vurgular benim söylediğim eserlerdeki vurgulara çok benziyor, bu da genetik olabilir" demiş.

Mehmet Bey’in atladığı iki önemli benzerlik daha var. Adele Türkiye’de geçen James Bond filmi Skyfall'ı seslendirmişti.

Ayrıca kendisi tipik Türk kadını gibi balık etli ve hafif toplu.

Daha ne olsun?

Bence DNA testine bile gerek yok. Adele acaba hangisine daha çok yanacak? Bunca yıldır gerçek babasını tanımadığına mı?

Çılgın saç stiliyle ressam Bedri Baykam’ın ikizini andıran babasının o saçlarını kendisine benzetmesine mi?

Haberin Devamı

Grammy ödüllü şarkılarındaki vurgularının kökeninin bizim türkülerden gelmiş olmasına mı?

İşin o tarafını bilemeyiz.

Ama bildiğimiz bir şey varsa o da Adele’ın babasının Bodrum’lu bir Türk olduğu.

Türkücü Mehmet Daddy!

Erkek için ideal eş Kibariye

Kibariye kendisinden 20 yaş küçük kocası Ali Küçükbalçık ile 1999 yılında evlenmişti.

Bir yıl sonra da eşinden bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde Ali Küçükbalçık’ın bir gece kulübünde çapkınlık yaptığı iddia edildi. Kibariye bu iddiaları kabul etmemiş. Eşinin yanındakileri tanıdığını söylemiş. Kendisinin neden yanlarında olmadığına da açıklık getirmiş.

"Çocuğumu evde yalnız bırakamazdım. Hem yemeği, temizliği kim yapacak? Ayrıca kocam gezip tozacak hakkıdır. Ona güveniyorum" demiş.

Böyle eş dost başına.

17 yaşına gelmiş kızını evde yalnız bırakmamak için gezmesinden fedakarlık ediyor. Evde hem yemek hem temizlik yapıyor. Ayrıca çalışıyor ekmek parası kazanıyor. Kocasının gezmesine sesini çıkartmıyor. Ne yaparsa yapsın ona güveniyor. Bundan iyisini kimse bulamaz. Erkek için ideal eş Kibariye!

Haberin Devamı

Lindsay Lohan İstanbullu oldu

Disney filmleriyle çok erken yaşta Hollywood’da şöhrete kavuşan Lindsay Lohan’ın uyuşturucu ve alkol alışkanlığı nedeniyle başı uzun süre dertten kurtulamadı. Bu yüzden defalarca mahkemelerde hakim karşısına çıktı ve tedavi görmek zorunda kaldı.

Şimdi artık olgunlaştı. Skandalları geride kaldı.

Lindsay şu aralar sık sık Türkiye’ye geliyor. Gaziantep’te Suriyeli mültecileri ziyaret ediyor. Yazları Bodrum’da tekne tatili yapıyor. İstanbul’da koruma ordusu eşliğinde geziyor.

Müslüman olduğu konuşulan Amerikalı oyuncu önceki gün eşarbıyla yine İstanbul’da objektiflere takılmış. Bu arada Instagram’daki fotoğrafları silip not kısmında "Aleykümselam" yazısı bırakmış. "Lindsay Lohan İslam’ı mı seçti?" diye merak ediliyor. Böyle bir şey olsa kendisi çıkar söylerdi. Saklanacak, gizlenecek bir tarafı yok.

Sonuçta dünyanın sayılı eğlenceli merkezlerinden İstanbul’a geliyor. Umreye gitmiyor.

Haberin Devamı

Belki burada basından gizlediği bir sevgilisi var. Lindsay’in repütasyonunu göz önünde bulundurunca bu olasılık akla daha yatkın geliyor. Nedeni ne olursa olsun. Lindsay Lohan İstanbullu oldu. Bir o eksikti!

DİĞER YENİ YAZILAR