Hollywood’a trend topic olan Türk

Nusret Gökçe’nin ünü ülkemiz sınırlarını da aştı, yabancı sosyal medya hesaplarının vazgeçilmezi oldu. NBA devi Golden State Warriors rakibine nazire yapmak için onu kullanıyor, ünlü şarkıcı Bruno Mars şaşkınlığını gizleyemiyor. Kasap Nusret artık global bir fenomen...

İşini iyi yapmak önemlidir. Marifet ister. Yaptığın işi satmasını bilmek daha da önemlidir. O daha da büyük marifet ister.

Nusret Gökçe hem işini iyi yapma hem de satma konusunda çok becerikli. Bostancı’da çırak olarak başlayıp Arjantinlere kasap işini öğrenmeye gitti. Başkalarının adına çalışacağına kendi yağıyla kavrulmak istedi. Adını Nusr ve Et diye ikiye ayırdı. Etiler’de küçük bir kasap dükkanı açtı. Fiyatlarını ve standardını yüksek tuttu. Kendini etrafa sosyetik etçi diye tanıttı.

Sonra müşterileri arasında olan ünlü bir iş adamı ile ortak olup yine Etiler’de çok daha merkezi ve görkemli bir mekana taşındı.

Hollywood’a trend topic olan Türk

Kendini ve işini geliştirmeyi sürdürdü. Ankara, Bodrum, Nişantaşı, Bebek’te ve ortağının Marmaris’teki lüks otelinin içinde şubeler açtı. Sınırsız maddi imkanlara sahip ortağı sayesinde Dubai’yle dünyaya açıldı. Yakında Miami’de ünlü modacı Tommy Hilfiger’in renovasyonunu yaptırdığı bir butik otelin içindeki yerini alacak. Böylece bir zamanlar bir türlü vize alamadığı için gidemediği ABD’de kendi adını verdiği ilk restoranını açmış olacak.

Haberin Devamı

Hollywood’a trend topic olan Türk

“Nusret’in Küçüklüğü” adlı meşhur caps...

Kırmızı etin Christan Grey’i...

Ünü sınırlarımızı aşıp İngiliz basınına sıçrayan marifetli etçi Nusret son olarak ABD’nin “Late Late Show”una konu oldu.

Sunucu James Corden, Nusret’i soğutma tesisinin içinde bir tanesi kucağında olmak üzere etrafında asılı duran mezbahadan mezun olmuş sığırlarla verdiği pozu gösterdi. Marifetli etçi Nusret’i “Grinin 50 Tonu” kitabının baş karakterine benzeterek “Şu ana kadar gördüğüm en erotik şey. Bu adam kırmızı etin Christian Grey’i olabilir” dedi.

Ayrıca Nusret’in bir internet fenomeni haline geldiğini söyledi ve sosyal medyada paylaştığı etleri tokatlayıp yoğurduğu ilginç videoları gösterdi. “Et yoğurmanın, et yoğurma isteği uyandırması çok nadirdir, kafamda evde barbekü partisi verirken böyle gözüktüğümü canlandırıyorum” diyerek izleyenleri kahkahalara boğdu.

Haberin Devamı

Nusret işine kelimenin tam anlamıyla aşık bir kasap. O kadar aşık ki etlerle sevişiyor gibi bir hava veriyor. İşte onun için Erzurumlu Nusret sıradan bir kasap değil. Etiler’in etçi Nusr-Et’i, hem mutfakta hem medyadaki marifetleri sayesinde artık tam bir dünya markası!

Hollywood’a trend topic olan Türk

Bruno Mars meşhur fotoğrafı “Ve ben kaçar” şeklinde paylaştı...

Bruno Mars’ı etkilemeyi başardı

Marifetli etçi Nusret daha şimdiden etlerle olan ilginç ilişkisi sayesinde Amerika’da ismini duyurmuş vaziyette.

Uyanık davrandı ve en ucuz tarafından kendi reklamını en etkili şekilde yaptı. Bir orkestra şefi edası ve ciddiyetiyle kolunun üstünden kaydırarak ete tuz ve baharat dökerken kullandığı değişik stilin görüntüsünü çekti. “SaltBae” etiketiyle internet üzerinden paylaştığı fotoğraf ve videosuyla caps çılgınlığı yaşayan Amerika’da NBA takımlarından Golden State Warriors ve ünlü şarkıcı Bruno Mars’ı etkilemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sacramento Kings karşısında geriden gelip kazanan Golden State Warriors sosyal medyadan üstünlüğünü ilan etmek için Nusret’in tuz döktüğü caps’i kullandı.

Bruno Mars’ın da 9 Ocak 2017’de saat 02.00 civarında marifetli etçi Nusret’in fotoğrafını “Ve ben kaçar” notuyla paylaşması büyük yankı uyandırdı.

Nusret bu gelişmeler sonucu hedef kitlesi olan ve şimdiye kadar adını sanını bilmeyen ABD jet sosyetesinin ilgisini çekmeye başladı.

Hollywood’a trend topic olan Türk

ABD’li sunucu James Corden, Late Late Show’da Nusret’in videolarını gösterdi.

DİĞER YENİ YAZILAR