Gazete Vatan Logo

Canlı yayından kovdu

Habertürk spikeri Özge Özsağman ve Ulusal Kriminal Büro Direktörü Uğur Kurtulan canlı yayında kapıştı

Baykal'ın kaseti için 'montaj' diyen uzman Uğur Kurtulan bu kez de Habertürk ekranlarında Özge Özsağman'ı çıldırttı, apar topar yayından alındı...

Habertürk ekranlarında yayınlanan "1 Gün" hayli ilginç bir canlı yayın polemiğine sahne oldu. Özge Özsağman telefonla programa bağladığı konuğunu agresif tavrıları nedeniyle fırçalayıp yayından aldı.

Programın moderatörü Özge Özsağman, Deniz Baykal'ın kasetinin montaj olduğunu iddia ederek gündeme gelen kriminal araştırma bürosu uzmanı Uğur Kurtulan'ı canlı yayına telefonla bağladı. Kurtulan'ın tepkisel tavrı nedeniyle hayli sinirlenen Özsağman, konuğunu yayından alarak reklam arasına gitti.

AYNI UZMAN CÜNEYT ÖZDEMİR'İ DE ÇILDIRTMIŞTI!

Baykal'ın avukatıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında kasetin montaj olduğunu, görüntülerdeki kişilerin ise Baykal ve Nesrin Baytok olmadığını iddia eden Kurtulan hayli ilginç gerekçeler sunarak medyanın dikkatini çekmişti. Baykal'ın baldırı, kılları, gömlek ütüsünden gardrobuna kadar verdiği ilginç detaylarla sert eleştiriler alan Uğur Kurtulan bu kez de Habertürk spikerini çileden çıkarttı. Geçen hafta katıldığı bir canlı yayında da Cüneyt Özdemir'i çıldırtan Kurtulan'ın ekran macerası tüm hızıyla sürüyor.

'SİZİ YAYINDAN ALIYORUM' DEDİ VE REKLAM GİTTİ!

Baykal'ın kasetiyle ilgili emniyetin hazırladığı raporun basına sızmasıyla ortaya çıkan en önemli bilgi kasetin montaj olmadığı yönündeydi. Baykal'ın avukatıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında kasetin montaj olduğunu iddia ederek gündeme gelen Uğur Kurtulan emniyet raporunu yorumlamak için canlı yayına telefonla katıldı. Programın moderatörü Özge Özsağman konuğuna yönelttiği ilk soruda ilginç ve agresif bir tepki alınca işi uzatmadı ve Kurtulan'ı yayından aldı. Oldukça sinirlendiği gözlenen Özsağman çözümü reklam arasına gitmekte buldu.

Özsağman'ın 'Seviyemizi koruyarak konuşursak... Bir çok insan şu an bizi izliyor' sözlerine Kurtalan'ın da sert çıkması ortamı gerdi. Hayli sinirlenen Özsağman, 'Sizinle görüşmek istemiyorum.' diyerek Kurtulan'ı yayından alarak reklam arasına gitti.

Haberin Devamı