Gazete Vatan Logo

Çankırı Karatekin Üniversitesi 47 öğretim üyesi alıyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi öğretim üyesi alıyor. Başvurular bugün başladı.27 Mart tarihinde sona eriyor.

Çankırı Karatekin Üniversitesi 47 öğretim üyesi alıyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne doktor öğretim üyesi,doçent ve profesör kadrolarında ders vermek üzere 47 öğretim görevlisi alınacak.

Bugün başlayan başvurular 27 Mart tarihinde sona erecek. Adaylar ilan edilen kadroların sadece 1 tanesine başvurabilicek eğer birden fazla başvuru yaparlarsa başvuruları geçersiz sayılacak.
Müracaatlar şahsen yapılacak , adayın noter aracılığıyla vekalet verdiği kişi tarafından yapılan müracaatlar da kabul ediliyor. Posta ile yapılan, eksik ve onaysız belgelerle yapılacak müracaatlar ile süresi içinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Profesör kadrosu için adaylardan istenen belgeler

1. Başvuracakları Anabilim Dalını Belirten Dilekçe ve Akademik Personel Başvuru Formu (Dilekçe ile Akademik Personel Başvuru Formu bu ilanın sonunda yer almaktadır.)

2. Fotoğraf (2 adet)

3. Özgeçmiş,

4. Lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgeleri (Yurt dışından alınan diploma var ise, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca verilen Denklik Belgesi) (Kare Kod veya Kontrol Numarası olmayan belgelerin Aslı veya Onaylı Sureti Aslı veya Onaylı Sureti),

Haberin Devamı

5. Başlıca Araştırma Eserinin Belirtildiği Bilimsel Çalışma ve Yayın listesi,

6. Puanlama tablosu (Puanlama Tablolarını İndirmek İçin Tıklayınız) Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi’nde ki formata uygun. (Yönergeyi İndirmek İçin Tıklayınız)

7. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış yada halen çalışmakta olanlar için hizmet belgesi (Kurum dışından başvuran adaylardan) (Onaylı),

8. Nüfus cüzdan fotokopisi,

9. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (Kare Kod veya Kontrol Numarası olmayan belgelerin Aslı veya Onaylı Sureti Aslı veya Onaylı Sureti),

10. KPDS/ÜDS/YDS veya Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin belge. (Varsa)

11. Dosyadaki etkinliklerini içeren CD. (Yukarıda istenilen bilgi ve belgeleri içeren CD 6 dosyada da olacaktır.)

İLANI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.