Gazete Vatan Logo

Canevim 2. bölüm 2. fragmanı

Merakla beklenen yeni fragman yayınlandı. Canevim'de bu hafta neler olacak?

Canevim 2. bölüm 2. fragmanı

Başrollerinde Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz ve Özgür Çevik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Canevim bu hafta yayınlanacak mı?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Canevim dizisinin yeni bölümü 10 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe'nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler. Bu sımsıcak ailenin kaderini değiştiren en büyük kızları Elvan'ın eve dönüşü olur.

Evin fedakar kızı Ceylan ise sözlüsü Ömer'i büyük bir aşkla sevmektedir. Ceylan güçlü ve varlıklı bir aile olan Tanbaylar'ın evinde çalışmaya başlar. İşteki ilk gününde Ceylan, takıntılı ve sıra dışı bir adam olan Taylan Tanbay'la pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşar. Taylan genç kızın damarına basınca, Ceylan kimsenin erişemediği bu adamı herkesin önünde küçük düşürür ve işi bırakır. Şimdi Taylan'ın kapatması gereken önemli bir hesap vardır!

Haberin Devamı

CANEVİM 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN