Gazete Vatan Logo

SON DAKİKA: Çanakkale'de trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, işçileri taşıyan minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

SON DAKİKA: Çanakkale'de trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kaza bu sabah saat 07.30 sıralarında, Biga ilçesi Yeniceköy mevkisinde meydana geldi. Balıkesir'in Gönen ilçesindeki fabrikanın işçilerini taşıyan 17 KP 111 plakalı minibüs ile 16 BM 893 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi ise yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahelelerinin ardından hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı.

4 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı kazada isimler belli olmaya başladı
Çanakkale'nin Biga ilçesinde işçileri taşıyan minibüs ile bir tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, hayatını kaybedenlerin ve yaralıların isimleri belli olmaya başladı.
Alınan bilgiye göre, Biga'nın Yeniceköy mevkisinde, Balıkesir'in Gönen ilçesindeki bir fabrikanın işçilerini taşıyan 17 KK 111 plakalı minibüs ile 16 BM 893 plakalı tır çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.
Kazada Hatice Gökhan, Caner Bucak, Fikriye Gergin, Pakize Keçeci yaşamını yitirirken, Mustafa Bircan, Şerife Çalışkan, Sevil Atik, Gülşen Kaküloğlu, Hanife Bars, Gülşen Şeker ve Hanife Dayak ise yaralandı.
Öte yandan, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “06.35’te Çan yolu Biga Can Hastanesine gelmeden ışıklarda minibüs kazası ihbarı alındı. Olay yerine ilk ambulansımız 1741 saat 06.42’de ulaşmıştır. 1740,17206,1742,1760,155,110 ekipleri yönlendirildi. Kazadan toplam 12 kişinin etkilendiği bilgisi ekiplerimiz tarafından verilmiştir. Olay yerinde 4 kişi hayatını kaybederken, savcı talimatıyla Biga Devlet Hastanesi morguna nakledilmiştir. Özel Biga Can Hastanesine 5 yaralı nakledilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı