Gazete Vatan Logo

Can Kırıkları 3. yeni bölüm fragmanı yayında! Cihan namlunun ucunda

ATV ekranında yayınlanan yeni dizi Can Kırıkları 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Can Kırıkları dizisi ekrana gelecek olan yeni bölümde Cihan Karadağ namlunun ucundadır. Leyla Cihan'dan intikam almayı kafasına koymuştur. Ancak unuttuğu şey Zeynep'in hayatıdır. Can Kırıkları dizisi 3. yeni bölümü ile bu akşam ATV'de...

Can Kırıkları 3. yeni bölüm fragmanı yayında! Cihan namlunun ucunda

Can Kırıkları dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Can Kırıkları'nda bu hafta Leyla, Cihan Karadağ'dan intikam almak için emin adımlarla ilerler. Silahı başına dayadığı anda ondan hesap soracağını düşünür. Fakat Zeynep'in hayatı ile tehdit edilen Leyla geri adım atmak zorunda kalır.

CAN KIRIKLARI 3. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Leyla'nın namlusunun ucundaki Cihan, ölümle karşı karşıyadır. Kendi canını kurtarmak için Leyla'yı Zeynep'in hayatıyla tehdit eder. Leyla ise Ercüment'in telefonunu kullanarak Cihan'ı köşeye sıkıştıran bir plan yapar. Bu plan tüm dengeleri değiştirir. Cihan ve Haşmet arasında büyük bir savaş başlarken Aslan adım adım Pınar'ın katiline yaklaşır. Kerem ise Zeynep'in Ercüment'le geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde etmiştir. Leyla ve Zeynep'in geçmişlerinin ortaya saçılması an meselesidir.

CAN KIRIKLARI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI