Gazete Vatan Logo

Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?

Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Vakıfbank sınav sonuçları merakla bekleniyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur olarak görevlendirilmek üzere yapılacak işe alım sınavı, 2 Kasım 2023 tarihinde yapılmıştı. Peki, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, Vakıfbank işe alım sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Vakıfbank sınav sonuçları sorgulama ve görüntüleme ekranı…

Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?

VakıfBank yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank farklı branşlar için işe alım ilanına başvuran adaylar yazılı sınav sonucunun açıklanacağı tarihi sorguluyor. İşte Vakıfbank sınav sonuçları hakkında merak edilenler…

VAKIFBANK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Vakıfbank sınav sonucu henüz açıklanmadı.

İTİRAZ SÜRECİ İÇİN VERİLEN SÜRE 6 ARALIK'TA DOLACAK

Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 06.12.2023 tarihi mesai bitimine kadar, internet adresi üzerinden, ilgili sayfadaki yönergeleri takip ederek Ankara Üniversitesi’ne yapılacak.

VAKIFBANK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, NASIL SORGULANACAK?

Vakıfbank sınav sonucu için tarih bilgisi vermedi. Ancak sonuç ilanı ve itirazıyla ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada; "Yazılı sınav sonucu, https://semsinav.ankara.edu.tr/ internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Adaylar, yazılı sınav sonucuna ilişkin itirazlarını, https://semsinav.ankara.edu.tr/ internet adresi üzerinden, ilgili sayfadaki yönergeleri takip ederek, sonuçların yayınlandığı günü takip eden 3 (üç) iş günü içerisinde Ankara Üniversitesi’ne yapabilirler. " ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı