Gazete Vatan Logo

Türkşeker en az lise mezunu 130 sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!

Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) duyurdu! İŞKUR üzerinden meslek lisesi ve önlisans mezunu 130 sürekli işçi alınacak. Yayımlanan ilana göre, Türkşeker’in Şeker Fabrikaları, Ankara ve Eskişehir Makine Fabrikaları ile Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası (EMAF)’nda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere işçi alınacak. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 İŞKUR işçi alımı başvuru ekranı ve Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!

Türkşeker en az lise mezunu 130 sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!

Türkşeker belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 130 sürekli işçi alacak. Yayınlanan ilana göre, Türkşeker’je İŞKUR üzerinden meslek lisesi ve önlisans mezunu işçi alınacak. Alnacak işçiler, Türkşeker’in Şeker Fabrikaları, Ankara ve Eskişehir Makine Fabrikaları ile Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası (EMAF)’nda istihdam edilecek. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 İŞKUR işçi alımı başvuru ekranı ve Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!

TÜRKŞEKER İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden 25 Temmuz 2022 tarihinden itibaren yapılabilecek. Başvurular, 29 Temmuz’da sona erecek.

ALIM YAPILACAK İLLER

Ağrı, Ankara, Burdur, Çarşamba, Elazığ, Erciş, Ereğli, Eskişehir, Ilgın, Kars, Kastamonu, Malatya, Susurluk, Uşak, Yozgat.

TÜRKŞEKER İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI!

- TÜRKŞEKER bünyesine alacağı işçi adaylarından KPSS şartı aramayacak. Sadece, ön Lisans seviyesinde yapılacak personel alımı için adayların KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranacak. Adayların ilanda belirtilen mezuniyet ve alan şartlarını taşımaları ve 30 yaşını geçmemeleri gerekiyor. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek , 18 yaşını tamamlamış olmak başlıca başvuru şartları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN