Gazete Vatan Logo

Büyük merak konusu! Tweetleri tuvaletten mi atıyor?

ABD Başkanı Doland Trump, dünyanın en tanınmış Twitter kullanıcısı. Fakat bu tweetleri nasıl attığı da gizem konusu oldu. Tweetleri asistanlarına söyleyerek mi yazdırıyor? Kendi mi atıyor? Tweetleri ne zaman atıyor? Yoksa büyük altından tuvaletinde otururken mi? ABD'lilerin uzun zamandır gündemi bu

Büyük merak konusu! Tweetleri tuvaletten mi atıyor?

GAZETEVATAN.COM

ABD medyasıTrump'ın Piers Morgan'la ITV'de yaptığı röportajda söylediği 'yataktan tWeet atıyorum' sözünden bazı cevaplar elde etmeye çalışıyor. Fakat bu konuda şu soru akıllarda kalıyor; "Acaba bu 'tuvaletten tweet atıyorum' demenin kibar bir yolu mu?"

ABD halkının bunu o kadar merak konusu edindiği söyleniyor ki birçok 'Trump tuvaletten tweet atıyor olabilir" dediği öğrenildi.

Piers Morgan röportajında Trump'a tweetlerini gerçekten kendinin atıp atmadığını sormuştu..

Trump ise kendisinin attığını hatta bazen başka insanlar hakkında da yazdığını belirtmişti.

Morgan'ın, bütün dünyanın Trump'ın kalkmasını diken üstünde beklediğini söylemesi üzerine Trump, "Bu çılgın bir durum" cevabını veriyor.

Morgan'ın "Gerçekten yatakta telefonunuzla uzanırken nasıl herkese gaz verebiliyorsunuz?" sorusuna ise Trump "Belki bazen yatakta, bazen kahvaltıda basen öğle yemeğinde... Fakat genel olarak sabahın erken saatlerinde, akşam sıralarında bunu yapabiliyorum. Gün içerisinde oldukça yoğun oluyorum, uzun saatler boyunca. Bazen de hızlıca benimle çalışanlara söyleyip yazdırıyorum" dedi.

Haberin Devamı

"ABD'LİLERİN YÜZDE 75'İ TUVALETTE TELEFON KULLANIYOR"

Bu röportaja da atıfta bulunan ABD medyası, Amerikalıların en yaz yüzde 75'inin akıllı telefonlarını tuvalette kullandıklarını belirterek, "Yani Trump tuvalette tweet atıyorsa bu garip olmazdı" ifadelerini kullandı. Aslında bunun Trump'ı "herkes gibi" yapacağını da belirtti.