Gazete Vatan Logo

Bütün İstanbul bu katalogda!

İstanbul’un mega projeleri, markalı gayrimenkul yatırımları ve sektöre değer katan tüm markalar, Projects İstanbul 2017 kataloğunda bir araya geldi

Bütün İstanbul bu katalogda!

Sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan ve Türkçe-İngilizce olarak yayına hazırlanan Projects İstanbul 2017; gayrimenkul sektörü ile yan sektörlerini bir araya toplayan bir prestij ve koleksiyon kataloğu olarak geçtiğimiz ay yayımlandı. Tork Creative &PR tarafından hazırlanan katalog, güncel markalı konut projelerini bulundukları ilçelere göre ayırarak bir araya topluyor. İçeriğiyle lüks markaların da hedef kitlesine temas eden katalog ayrıca lüks oteller, havayolu şirketleri, havaalanı işletmeleri ve dünyaca ünlü otomobil markaları da konumlanıyor. Projects İstanbul 2017'nin yaratıcısı Orkun Ertem katoloğu anlattı.

Projects İstanbul Kataloğu’nun hazırlanma amacı nedir?

Kataloğu hazırlamamızdaki en önemli unsur, Türkiye’nin lokomotifi olan inşaat sektörüne yakışan kalıcı ve marka olacak bir koleksiyon ürünü yaratmaktı. Projects İstanbul 2017; hem İstanbul’un marka değerine katkı sağlamak ve şehre değer katan mega projeleri tanıtmak; hem de katılımcı firmaların dünya standartlarındaki projelerini yerli-yabancı piyasalarda tanıtmayı amaçlıyor. İlk sayımızda GYODER; konut sektörü analizlerini, REIDIN ise İstanbul’un ilçe veri analizlerini hazırlayarak projeye önemli katkılarda bulunan çözüm ortaklarımız oldu.

Haberin Devamı

İnşaat sektörünün Ana Britannica’sı

İnşaat firmaları ve diğer markalar için bu katalogda yer almak ne gibi avantajlar sağlıyor?

Sektör bazında baktığımızda satın almadaki en önemli kıstaslardan birinin ‘güven unsuru’ olduğu bir sektörde, inşaatın en güvenilir markalarıyla bir arada olmanın yaratacağı olumlu etki sebebiyle her şeyden önce… Öte yandan sektör oyuncuları bu katalog aracılığıyla ‘prestij ortaklığı’ yapacak. Bu da özellikle yabancı yatırımcı ve yurt dışı piyasaları için son derece önemli bir husus. Projects İstanbul 2017, inşaat ve yan sektörlerini bir araya toplayan ilk katalog. Sektör oyuncuları, hedef kitlesi olmayan yatırımcıya dahi erişebilme imkanı yakalıyor. Farklı platformlarda bulunabilecek tüm bilgiler, bu sayede tek bir yayında toplanmış oluyor. Bir nevi sektör Ana Britannica’sı denebilir.

Haberin Devamı