Gazete Vatan Logo

Uludağ Üniversitesi akademik personel alıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi 36 araştırma görevlisi alıyor.

Uludağ Üniversitesi akademik personel alıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi 36 akademik personeli kadrosuna katmak için ilan açtı. Fen Edebiyat,Mimarlık,Mühendislik, Eğitim, İktisadi ve İdari Birimler,İlahiyat Fakültesi,Veterinerlik Fakültesi,İnegöl İşletme Fakültesi ve Ziraat Fakültesinde boş kadrolar için araştırma görevlisi alınacak.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre adayların yapması gerekenler;

Tezli yüksek lisans ders aşamasını bitirmiş olup 2018-2019 Akademik Takvim Yılında tez hazırlama aşamasında olan adayların tez konusunu ilgili öncelikli alanda belirtilen konuda değiştirmeyi yazılı olarak kabul etmeleri halinde müracaatları kabul edilecek.

Bursa Uludağ Üniversitesi dışından müracaat edecek tüm adayların Bursa Uludağ Üniversitesi yatay geçiş şartlarını sağlamış olmaları gerekiyor. Yatay geçiş şartlarını sağlamayan adaylar sınavı kazanmış olsalar dahi sınavları iptal edilerek değerlendirilmeye alınmayacak.

İlan şartlarında belirtilen lisans ve yüksek lisans alanlarının belirlenmesinde "Öncelikli Alan Konusu" öncelikli olarak değerlendirilecek

Haberin Devamı

Adaylar belirtilen kadrolara başvuru için gerekli bilgi, belge ve sonuçlara üniversitenin internet sayfası www.uludag.edu.tr ve http://www.uludag.edu.tr/personel adreslerinden ulaşabilir.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gündür başvuru birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor. İnternetten yapılan başvurular kabul edilmeyecek.