“Alakasız Şarkılar”

Beyoğlu Off Pera’da uzun zamandır DJ kabininde Yaşar Gaga var. “Alakasız Şarkılar” isimli geceleriyle estiriyor. Gaga, geçtiğimiz günlerde özel bir geceye de imza attı. Uzun zamandır dostlarıyla birlikte hazırladığı albümün ilk tohumlarını ortaya çıkardı. Hazırladığı küçük bir poster ile yakın dostlarına mesaj göndererek geceyi duyurdu. Öncesinde ortamı harika şarkılarla ısıtan Gaga, ardından tek tek albümde yer alan arkadaşlarını DJ kabinine davet etti. Sıcacık ortamda playback yaparak şarkıları bir bir seslendirdiler.

Kimler yok ki albümde? Göksel, Suzan Kardeş, Ayta Sözeri, Nurcan Eren... Saymakla bitmez. Meltem Cumbul “Seninleydim” şarkısının ardından, her fırsatta sesiyle karşılaştırdı bizi. Esas müjdeli haber ise Murathan Mungan’ın sözlerini yazdığı yepyeni bir şarkının albümde yer alacağı oldu.

Şaşırmayın, şimdi sıkı durun! “Ulan İstanbul” dizisi ile hayran sayısını çokça arttıran “Yanarım” şarkısını Şebnem Bozoklu ile beraber seslendiren yeni fenomen Karlos-Erkan Kolçak Köstendil de “Alakasız Şarkılar”da var. Oyunculukta hızla yükselişe geçerken, bu albümde olması da ne harika bir sürpriz değil mi? Keyifli albümü şimdi sizler de benim gibi eminim sabırsızlıkla bekliyorsunuz. Bakalım “Alakasız Şarkılar” hayatımıza nasıl renkler kazandıracak? İmzada Sezen Aksu’nun kalesi Yaşar Gaga varsa, on numara olacağı garanti değil mi sizce?

Haberin Devamı

“Alakasız Şarkılar”

O geceden dedikodular

- Gecenin en tatlı anı ise kod adı Barbiel ile yaptığımız sohbette, Mithatcan Özer ile Sinem Kobal’ı ne kadar yakıştırdığımız konusuydu. Gerçekten öyle yakışıyorlardı ki. Aslında söylemek istediğim, insanların bu ikiliyi birbirlerine yakın görmek istemeleri. Söylentiler öyle gibi... Yoksa gecede öyle yazıldığı çizildiği gibi, sevgili gibi yakın değillerdi. Ne el ele, ne kol kola görmedik.

- Ayta Sözeri çok heyecanlıydı. Dolu dolu geçen günlerinden söz ettik. Tiyatro, sahne ve dizi derken, 2014 ona çok uğurlu geldi. Fazlaca yorulduğundan söz etti. Ama bundan şikayetçi değildi. Etrafa neşe saçıyordu.

- Suzan Kardeş’den de bir meyhane projesi gelmişti. Masaya oturup anlaşmış, hem şarkılarıyla hem de işletmeci kimliği ile ortaya çıkacakken son dakika vazgeçmiş. “Bunca yıl sonra ben doymuşum. Son masayı beklemek bana göre değil” diye düşünüp o gece imza atmaktan vazgeçmiş.

Haberin Devamı

“Alakasız Şarkılar”

DİĞER YENİ YAZILAR