Gazete Vatan Logo

Bulut Orman Evleri 280 bin liraya

Tanyer İnşaat, Mavisu Evleri ve Asma Bahçeler'den sonra, Bulut Orman evleriyle doğayla iç içe yeni bir yaşam sunuyor.

Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon TL.'lik yatırımla gerçekleştireceği Bulut Orman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor.
Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan Bulut Orman Evleri, doğayla içiçe yapısı ve modern mimarisiyle Narlıdere'nin yeni simgelerinden biri olmaya aday.
Projenin, tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi.
Tanyer, “Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler’deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Projeleri oluştururken temiz hava ve doğayla bütünleşen lokasyonları tercih ettiklerini belirten Münir Tanyer sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatlarımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz evlerimizde farkında olmadan hava ve gürültü kirliliğine maruz kalıyoruz. Bu durum da, insan psikolojisi ve biyolojisinde hasarlara yol açıyor. BulutOrman Evleri, bu anlamda temiz havaya sahip ve gürültüden uzak konumda”
DOĞANIN İÇİNDE KONFORLU BİR YAŞAM...
20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, toplamda 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 116 yaşam alanı bulunduğunu dile getirdi.
Sosyal donatı anlamında da birçok olanak sunduklarına dikkat çeken Tanyer şu bilgileri verdi:
“Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek. Evlerinden çıkıp hemen ormana ulaşabilecek”
YATIRIMCILAR İÇİN BÜYÜK FIRSAT...
Tanyer İnşaat'ın bütün projelerinin yatırımcıların da gözdesi olduğunu ve ciddi prim yaptığını belirten
Münir Tanyer şöyle devam etti: “Şu anda 1+1 için 280 - 300 bin, 2+1 için de 400 - 450 bin TL. gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilerledikçe bu fiyatlar da yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat oluşturuyor. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yatırımcılarımızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda a plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi var. 120 araçlık kapalı otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modern peyzajlarla, insanların toplanıp konuşabileceği ortak alanlar bulunuyor”
ULAŞIM KOLAYLIĞI...
BulutOrman Evleri, kent merkezine yakın bir konumda yer alıyor. Otoban çıkışına 7 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, havaalanına 20 dakikada, alışveriş merkezlerine 10 dakika, 9 Eylül Üniversitesi'ne 10 dakika yakınlıktaki proje, şimdiden yatırımcıların gözdesi konumunda.

Haberin Devamı