Gazete Vatan Logo

Bu iddia şoke edecek!

Yetenek Sizsiniz'in birincisi Atalay Demirci'nin yaptığı gösterinin çalıntı olduğu iddia ediliyor

Bu iddia şoke edecek!

Atalay Demirci, Yetenek Sizsiniz'de ki performanslarında seyircilerinden büyük alkış aldı. Ancak bugünlerde Demirci'nin performanslarında sergilediği hikâyelerin başkasına ait olduğu iddia ediliyor.

Rotahaber.com haber sitesinin iddiasına göre Demirci'nin anlattığı bazı hikâyeleri daha önce başkası atlatmış. Hikâyeleri karşılaştıran vatandaşların kendisini "çalıntı" demekten alamadığını belirten site, Demirci'nin hikâyelerinin özgün olmadığını ima etti.



Demirci'yi birinciliğe götürülen esprilerin, bir uzmanın yaptığı esprilerle tıpa tıp aynı olduğunu kaydeden site, benzerliklerin birebir olduğunu iddia ediyor.

İddiaya göre Atalay Demirci'nin vücut diliyle ilgili yaptığı espriler, Ahmet Şerif İzgören isimli bir uzmanın 2003 yılında yayınladığı görüntüler ile tamamen örtüşüyor.

AHMET ŞERİF DE AYNI HİKAYEYİ ANLATMIŞ

Neredeyse bütün Türkiye'nin seyrettiği, ülke çapında tanınan Atalay Demirci'nin Rotahaber'e göre Yetenek Sizsiniz Türkiye gösterilerinde anlattıkları ile beden dili uzmanı Ahmet Şerif'in enteresan bir bağlantısı var.

Beden dili tüm dünyada aynıdır ama farklı yorumlanır ancak Atalay Demirci'nin bu konu üzerinden yola çıkarak anlattığı özellikle İtalyanca ile Türkçe arasındaki beden dili farkının birebir Ahmet Şerif İzgören'in anlattıklarıyla aynı olması dikkat çekti.

Atalay Demirci iddialara twitter adresinden cevap verdi;



Haberin Devamı