Gazete Vatan Logo

Brandium Ataşehir'e Bir Ödül Daha

Ataşehir'de hayata geçirilen Brandium Ataşehir projesi ödüle doymuyor.

Brandium Ataşehir'e Bir Ödül Daha

26-27 Kasım 2011 tarihinde Hilton London Metropole düzenlenen 4. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi'nde Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu tarafından gerçekleştirilen Brandium Ataşehir en iyi mimari proje ödülünün sahibi oldu.

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Gören, ödülünü alırken, Brandium Ataşehir'in kısa sürede tüketiciden gördüğü büyük ilgiden mutlu olduklarını belirtti.

Gerçek rezidans hizmetini verileceği yaşam alanları, Anadolu Yakası'nın en prestijli alışveriş merkezlerinden biri, 5 yıldızlı otel ve kongre merkezini içerisinde barındıran Brandium Ataşehir, sakinlerinin yaşama yeni bir çerçeveden bakmasını sağlayacak farklı ve yenilikçi bir anlayışa sahip.

Gerek ziyaretçilerin gerekse proje sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını bir arada sunmayı hedefleyen Brandium Ataşehir'de yaşayanlar sadece birkaç adımda alışverişe, keyifli restoran ve kafelere, sinema, tiyatro, bowling salonu gibi tesislere kolayca ulaşabilecek. Özellikle gençler ve çocuklar güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşayacak.

Türkiye'nin ilk finans merkezi olarak konumlandırılan Ataşehir'de değeri her geçen gün artan bir lokasyonda yer alan Brandium Ataşehir bağlantı noktalarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

AVM bölümü 2012 sonunda, rezidans bölümleri ise 2013 sonunda teslim edilecek Brandium Ataşehir ile ilgili ayrıntılı bilgi için 444 12 00 nolu numarayı arayabilir ya da www.brandiumatasehir.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı