Gazete Vatan Logo

Boşanmaya kalkan Muhsin ne işler karıştırıyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk'tan yeni bölüm tanıtımı geldi.

Boşanmaya kalkan Muhsin ne işler karıştırıyor?

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Afili Aşk bu hafta yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Afili Aşk dizisinin yeni bölümü 9 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

Yiğiter ailesinde ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Muhsin’in boşanma isteğiyle şok yaşayan Kerem ve Ayşe, bu problemi kendi yöntemleri ile çözmeye girişmek isterken, hiçbir şeyden haberi olmayan Yelda, Muhsin’in kendisini aldattığını düşünür. Kerem ve Ayşe ilk başta buna ihtimal vermezken şüpheler gittikçe artar. Kerem ve Ayşe, gerçeğine peşine düşerler ama bu yolculukta onları beklenmedik bir sürpriz beklemektedir.
Kerem ve Ayşe, Muhsin’in kararından kendilerini sorumlu tutarken bir yandan da kendi ayrılık kararı konusunda ikileme düşerler. İkili ayrılmaya çalışırken belli etmeseler de gittikçe yakınlaşmaktadır. Ancak Ceyda’nın eline geçen büyük bir koz Ayşe’yi köşeye sıkıştıracaktır. Ayşe şimdi zor bir seçim yapmak zorundadır.

Haberin Devamı