Gazete Vatan Logo

Bördübet’te huzura yolculuk: Golden Key

Bördübet’te huzura yolculuk: Golden Key

Doğanın kucağında, Gökova Koyu’ndaki büyülü cennet Golden Key Bördübet, doğa ile lüksü harmanlayarak sizleri onlarca kuş türünün eşsiz melodisinin kulaklarınızda yankılanacağı, ruh, zihin ve bedeninizin eşsiz uyumu deneyimleyerek, zinde ve sağlıklı bir yaşama merhaba diyeceğiniz masalsı, huzur dolu bir tatile davet ediyor. İlki Temmuz ayında gerçekleştirilen kampta; doğanın desteği ile her anlamda stres kimyasından, toksinlerden ve toksik düşünce kalıplarından arınmayı deneyimleyenler bir şifa ortamı bulmuştu. Şimdi yeniden, Gökova mavisinin ve yeşilinin birleştiği, dünyanın en şifalı topraklarından Bördübet’te, hayatın hızlı döngüsüne ara verip, bedeninizi, alışkanlıklarınızı, bakış açılarınızı, düşünce kalıplarınızı, kısaca tüm enerjinizi ve bedeninizi yenileyebileceğiniz zihinsel ve bedensel bir arınma kampına davetlisiniz.

Kampta, Güne yoga, hareket ve dans meditasyonları ile başlayıp YOUniversity eğitmenleri ile, enerji dengesi, bilinçaltı, stres kimyası, toksik düşünce kalıpları, duygu madeni, ilişki dinamikleri, bedenfarkındalığı ile ilgili derslere katılacaksınız. Akşam seanslarında ise doğada nefes, meditasyon, şamanik çalışmalar, günbatımı ve toprak anaya bağlanma ritüelleri, içinizdeki dişi ve eril enerjilerle buluşma çalışmaları yapma fırsatı bulacaksınız. Golden Key, “Avrupa’nın En Gözde 100 Oteli” listesinde Türkiye’den seçilen 6 otelden biri.

Haberin Devamı

Kaplumbağalar, balıklar, kuğular ve odalarınızın önünde akan bir dere
Golden Key Bördübet’in önünden akıp giden Bördübet deresi, bütün yorgunluk ve stresinizi de beraberinde alıp, sizleri uçsuz bucaksız bir denize sürüklüyor. Arzuya göre motorlu kayık veya kanolarla denize doğru ilerlerken, derenin sakinleri olan kocaman kaplumbağalar, balıklar, kuğular size yol gösteriyor. On dakika sonra ise kimselerin bilmediği, özel bir adadasınız ! şehir, iş ve stres artık sizden çok uzaklarda… Bu ortamda kendinizle baş başa kalmanın verdiği huzurunu yaşayın.
Canlı balıklar seçilebiliyor
İsteyenler, yanaşan balıkçı teknelerindeki canlı balıklar arasından seçim yapabiliyor ya da çevre köylerden gelen tereyağı, zeytin, yumurta ve peynir çeşitlerinin tadına bakıp, otel bahçesinden toplanan domates ve biberlerle, ev yapımı turunç reçelleri ve diğer ev yapımı reçel çeşitleri ile kahvaltı etmenin ayrıcalığını yaşıyor.
Farkındalık teknikleri
Zeki DOĞULU, Zen’in çağdaş yorumuyla geliştirdiği, Nefzenki Mind Training metodu ile zihin ve beden arasındaki en önemli köprüyü oluşturan farkındalık, ve nefes tekniklerini uygulayacak.
İletişim Bilgileri: www.goldenkeyhotels.com
0252 436 92 30
0 530 290 07 11

Haberin Devamı