Gazete Vatan Logo

Bodrum yeni marinasına kavuşuyor

Güllük Marina projesi, Bodrum'da hayat buluyor.

Bodrum’un Güllük Beldesi, Güllük Marina Projesi ile yeniden hayat buluyor. Bodrum’un en gözde beldeleri arasında yer alan Güvercinlik, Torba, Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan’ın Leros, Kalimnos, Farmakoni Ada’sına ve Didim’e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina, Ekim 2015’te hizmete açılıyor.

350 yatın ev sahibi

Egesu Marina hayata geçirilen Güllük Marina’nın en önemli özelliği ise Bodrum Havalimanı’na en yakın marina olarak konumlanması. 350 yata ev sahipliği yapacak Marina, güney hattında seyir yapan yatçıların uğrak noktası üstünde bulunuyor.

Güllük Marina’yı yaklaşık 60.000.000 TL yatırım bedeliyle hayata geçirecek olan Egesu Marina Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şengül, Marina’nın tüm ayrıntılarını ve Bölge’ye katacağı artıları anlattı: “Deniz tutkunu herkesin keyifle konaklayacağı, güvenli ve lüks hizmet alabileceği bir Marina yapmak için tüm ayrıntıları düşündük. Güllük Marina’da, 15 metreden 70 metre uzunluğa kadar tekne bağlama imkânımız var.”

İşte marinada yer alanlar

ŞENGÜL, Marina’da su derinliğinin 4 ile 15 metre arasında olduğunu belirtti ve ekledi: “Teknelerin ihtiyacı olan su, elektrik, haberleşme ve güvenlik gibi standart hizmetlerin dışında, yat kulüp, spor ve sağlık merkezi, ticari alanlar, restoranlar, kafeler Marinamız bünyesinde yer alıyor.”

Haberin Devamı

www.emlakeki.com