Gazete Vatan Logo

Bodrum'daki cinayetle ilgili şok iddia!

Bodrum’da tanınmış iş adamı ve işletmeci Ali Özdemir’in ortağı Mustafa Özbelen tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturma derinleşerek devam ediyor.

Bodrum'daki cinayetle ilgili şok iddia!

Zanlıların Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları devam ederken Bodrum halkı da cinayetle ilgili detayların ortaya çıkmasını bekliyor. Bodrum’da neredeyse her ortamda ilk gündeme gelen konu bu cinayet... Soruşturma somut veri ve delillerle ilerlerken Bodrum kamuoyunda da birbirinden çok farklı iddia ve yorumlar var.

En yakın arkadaşı yazdı

Öldürülen iş adamının yakın arkadaşı işletmeci A.Serttaş da dün akşam sosyal medya hesabından cinayetle ilgili ciddi bir iddiayı ortaya attı. Ali Özdemir ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Serttaş olayın iddia edildiği gibi “Namus cinayeti” olmadığını, cinayet zanlısı Mustafa Özbelen ile maktül Ali Özdemir arasında “para ilişkisi” olduğunu iddia etti.

“Borç aldılar, parasını yediler”

Serttaş’ın kısa sürece yüzlerce kişi tarafından beğenilen ve destek yorumları atılan paylaşımı şöyle:

“Hiç kimse olayları ‘namus’ diye çarpıtmasın! Sen adamın ekmeğini ye, suyunu iç, tüm tüm masraflarını karşılat, altlarındaki arabayı bile Ali ödesin, (Ali’nin) evinden çıkma, bir gün önce doğum günü pastanı elleriyle hazırlasın, sonra kahpece aslan gibi adamın uyurken kafasına sıkın! Cebindeki paraya kadar alın, sonra kuru yol kenarına atın! Sizi tatillere götürsün, sonra ‘Bu iş namus’ deyin...”

Haberin Devamı

“Namus cinayeti değil”

“Bu iş ‘namus cinayeti’ değil. Kimse bunu söylemesin. Kardeşimiz kahpece planlanan bir pusuyla katledilmiştir. Sizde namus olaydı keşke...” (milliyet.com.tr)