Gazete Vatan Logo
Magazin Bizimkisi doğaçlama bir ilişki!

Bizimkisi doğaçlama bir ilişki!

Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile ilişkisini şu sözlerle anlattı: “Doğaçlaması bol bir ilişki bizimki... Çok iyi arkadaşız, çok gülüyoruz beraberken. Uzun zaman oldu, edilebilecek çoğu kavga edildi, şu an keyfini çıkarıyoruz”

Bizimkisi doğaçlama bir ilişki!

Seyirci karşısına en son ‘Dolunay’ dizisiyle çıkan Özge Gürel, MAG dergisinin Mayıs sayısına kapak oldu. ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Serkan Çayoğlu ile ilişkisinden, kariyerinden ve bilinmeyenlerinden bahseden oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.

Oyunculuk alanında kariyer yapma konusunda seni tereddüte düşüren anlar veya yaşadığın olaylar oldu mu?

Her işin engebeleri, tümsekleri var, tabii ki bizim işimizin de... Zaman zaman “belki başka bir şey denemeliyim” dediğim anlar elbette oldu ama arkasından mutlaka beni vazgeçirecek, umut veren şeyler de oldu ve devam ettim. Artık biliyorum; benim yolum bu ve beni korkutmuyor.

Mutfakta iyiyim

Eski rol arkadaşın Serkan Çayoğlu ile çok güzel bir ilişkin var... Aşık Özge’yi nasıl anlatırsın?

Etrafımda 100 tane kelebekle geziyor gibi hissediyorum kendimi aşıkken... Sürekli, mutlu bir haber almışım hissi oluyor, hayata karşı daha dirençli oluyorum.

İlişkinizi hangi cümlelerle özetlersin?

Doğaçlaması bol bir ilişki bizimki... Çok iyi arkadaşız, çok gülüyoruz beraberken, ortak bir dilimiz var. Uzun zaman oldu, edilebilecek çoğu kavga edildi, şu an keyfini çıkarıyoruz.

Haberin Devamı

Birlikte en çok ne yapmaktan keyif alıyorsunuz?

Kesinlikle, yola çıkmaktan!

Çekim sırasındaki sohbetlerimizde yemek yapmaktan ve yemekten çok keyif aldığından bahsettin... En iddialı olduğun mutfak hangisi? Özge spesiyali olan bir yemek var mı?

İtalyan ve Akdeniz mutfağında iyiyim ve tabii geleneksel Türk mutfağı. Kurabiyelerimi çok seviyor herkes ama elimin altında ne varsa karıştırıp yaptığım ve başarılı olan yemekler de var ve ben en çok onları seviyorum.

Hayatında başarısızlık olarak adlandırdığın dönemler oldu mu? Ya da kendinle ilgili yaşadığın hayal kırıklıkları...

Oldu ve olmaya da devam edecek ama bu beni rahatsız etmiyor. Her gün yeni hayaller kuruyorsun, evet bazıları yıkılıyor ama kalanlar var. Ayrıca bugün yıkılmış olabilir ama yarın tekrar kurarım. Umutsuz döngülerden hoşlanmıyorum ve onları hayatımda tutmamaya çalışıyorum. Tek bir hayale tutunmuyorum, bazen bir hayalim gerçekleştiğinde onu daha önce kurduğumu bile unutmuş oluyorum.

Haberin Devamı

Ömür boyu kedilerimle

Yaşamın en güzel yanı, ‘özü’ olarak adlandırabileceğin neler var?

Güçlü bağların olan insanla; aile, dostlar, sevgili ve rahat vicdan. Bu dünyada varlığımızın amacı sadece çalışıp kendimizle uğraşmak değil. Dünyaya bir şey vermek, bir şey bırakmak zorundayız. Umutlu insanlar, sevilmiş hayvanlar, dikilmiş fidan ne yapabiliyorsak...

Ömür boyu yapsan sıkılmayacağın şeyler...

Ömrümce kitap okuyup, sevdiğim insanlarla sohbet edip, kedilerimle oynayabilirim.

Anneliğe hazır değilim

Annelik nasıl bir duygu sence? Çocuk sahibi olmanın hayalini kurdun mu hiç, o role girebiliyor musun?

Anne olmadan bunu anlayabileceğimi sanmıyorum. Şu an doğru zaman değil benim için. Eğer bir gün doğru zaman olduğunu hissedersem, o gün elimden gelenin en iyisi için uğraşacağım.

Son olarak annen için bir mesaj alsak senden...

Kendisine bayılıyorum! Yapabildiğim tüm iyi ve güzel şeylerde eli omuzumdaydı. Varlığına şükrediyorum, hem onun hem de babamın.

Haberin Devamı