Gazete Vatan Logo

Bizden Meltem ve Haluk’tan fazlası çıkmaz

Pınar Altuğ Atacan Çocuklar Duymasın ile tekrar ekranlara geri döndü. İlk bölümüyle reytinglerde en üst sıraya yerleşen dizinin tekrarının da ikinci olması hem kanalın hem de oyuncuların yüzünü güldürdü.

Bizden Meltem ve Haluk’tan fazlası çıkmaz

Pınar Altuğ Atacan Çocuklar Duymasın ile tekrar ekranlara geri döndü. İlk bölümüyle reytinglerde en üst sıraya yerleşen dizinin tekrarının da ikinci olması hem kanalın hem de oyuncuların yüzünü güldürdü. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan yapıma sosyal medyadan da ‘Efsane geri döndü’ yorumları yağıyor. Pınar Altuğ Atacan, partneri Tamer Karadağlı ile iyi bir ikili olduğunu belirterek, “Tamer’in olduğu her proje benim için tamamdır. Onunla her şeye varım” diyor. İkili olarak başka bir karakter oynamanın uygun olmadığını söyleyen oyuncu, “Bu saatten sonra bizi yan yana koyduğunuzda artık bizden Haluk ve Meltem’den başka bir şey çıkmaz. Beni Meltem yerine Ayşe yapsanız, Tamer’i Mehmet yapsanız izleyenler bunu yer mi? Bu yüzden bizden Meltem ve Haluk’tan fazlası çıkmaz” diyor.

Diziniz başladı ama ayrıca kendi markanız ve reklam işbirliğiniz için çalışmalarınız devam ediyor. Bu tempoda nasıl dinleniyorsunuz?

Ailem kızım ve kocam en birinci önceliklerim. Onlar her şeyin önünde geliyor. Dolayısıyla onlarla olduğum zaman dinleniyorum. Benim için fiziksel yorgunluk çok önemli değil.

Haberin Devamı

Tamer Karadağlı ile partner olmak nasıl?

Tamer’in olduğu her proje benim için tamamdır. Onunla her şeye varım. Beraber oynamayı seviyoruz.

Tamer beyle sizi farklı karakterlerle görür müyüz?

Bizi yan yana koyduğunuzda artık Haluk ve Meltem’den başka bir şey çıkmaz. Beni Meltem yerine Ayşe, Tamer’i Mehmet yapsanız izleyenler bunu yer mi? Bu yüzden bizden Meltem ve Haluk’tan fazlası çıkmaz.

Dizilere neden mesefali durdunuz?

Mutlu olacağım proje gelmedi. Bir süredir önceliğim kızım. Onu haftada beş gün görmeyeceğim bir sistemde dengem bozulur. Bu yüzden böyle bir tercih yaptım.

Komedi oynamayı seviyorum. Daha eğlenceli. Ağlak dramlar bana göre değil.

Aile komedilerini drama göre daha çok tercih ettiğinizi söyleyebilir miyiz?
Komedi oynamayı seviyorum. Bana daha eğlenceli geliyor. Ağlak dramlar bana göre değil. Çünkü zaten ağlamak için haberleri izlemek yeter. Haberleri her izlediğimde ülkede yaşananlar, gelen şehit haberleri, kaza ve ölüm haberlerin kalbimi çok yoruyor. Bu yüzden ekranda yaptığım işim eğlenceli olmasını tercih ediyorum.
İdeallerine göre yaşayan biri misiniz? İdealist misiniz?
Yaptığım şey her neyse elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalarım. Ama bir şeyi elde etmek için tüm enerjimi ona harcayan biri olmadım. Sadece karşıma çıkan fırsatları doğru şekilde değerlendirerek doğru bir yola girdim. Doğru kararlar verdim. Geriye dönüp baktığımda geçen 25 senede hiç yanlış kararlar vermediğimi görüyorum.
Kiloma sürekli dikkat etmekten sıkıldım

Haberin Devamı

Zaman geçiyor ve siz güzelliğinizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz...
İllaki değişiklikler oluyor. Üç yıl önceki fotoğraflarınıza baktığınızda bile birçok fark görebilirsiniz. Fiziksel farklar, moda ve makyaj farkı var. Çünkü yıllar geçiyor ve beğenilerimiz değişiyor.
Güzel görünmek ne kadar önemli sizin için?
Güzellikten ziyade benim için önemli olan sağlıklı ve bakımlı olmak. Ne olursa olsun mutlaka ayda bir hamama gider keselenirim. Haftada bir mutlaka manikür pedikür yaptırırım. Sabah 07.00’de yatsam eğer 09.00’da manikür randevum varsa kalkar ona giderim. Bu bende bir takıntı. Beni saçımın boyası çıkmış veya ojemin ucu çıkmış şekilde göremezsiniz. Haftada üç gün spora giderim. Ağırlık antrenmanı yapıyorum. Diyet yapmam. Zaten evimde yağlı yemek ve hamur işi pişmez. Yemekleri ben yaparım. Ama bugüne kadar sürekli dikkat etmekten çok sıkıldım ve rahat bıraktım kendimi canım ne isterse yedim çok eğlenceliydi ama sonucunda birkaç kilo aldım. Şimdi onları verme çalışmalarına başladım.
Persil’le iş birliğiniz nasıl gidiyor?
7 senedir bir beraberliğimiz var. Çok keyifli bir ekibiz. Başarılı olduğunuz zaman tüm ekipçe daha da keyifli oluyoruz.
Gizemli biri değilim gördüğünüz gibiyim
Her şeyinizle sizi tanıyor muyuz yoksa gizemli taraflarınız kaldı mı?
Olduğum gibi biriyim. Buz dağının bir de altta yeri yok. Kameralar önünde tavır değiştirmem kendim gibiyim. Keyfim yoksa, moralim bozuksa sokakta veya başka bir yerde suratım asık görebilirsiniz. Ya da o gün canım makyaj yapmak istemediyse makyajsız da sokağa çıkarım. Kendime saygım olduğu için bakımlı olmayı severim. Ama bunu göz önünde olduğum için yapmam. Bu yüzden gizemli biri değil tam da gördüğünüz gibi biriyim.
Peki siz nasıl bir annesiniz?
Despot ve kuralcı bir anneyim. Aynı zamanda çok eğlenceliyimdir ama bir kere hayır dediysem o asla evet olmaz.
İkinci bir çocuk planınız var mı?
İkinci çocuğu düşünmüyoruz.
İlişkiniz evlilik ve çocukla ne şekilde bir dönüşüm geçirdi?
Çocuk olduktan sonraki iki yıl evde herkes çocuğun etrafında oluyor. Aşk ve sevgi kalıyor ama karı-koca olmak bir süre rafa kalkıyor. Çünkü ona sabır, zaman ve güç kalmıyor. Çocuğun peşinde koşarken o kadar çok yoruluyorsunuz ki onu uyuttuktan sonra bir süre bana kimse dokunmasın, konuşmasın modunda oluyorsun. Biraz kendime kalmam gerek dediğiniz ve kocayı bir tarafa attığınız zamanlar oluyor. Ama bu aşkınızın veya sevginizin eksildiği anlamına gelmez.

Haberin Devamı