Gazete Vatan Logo

Bir Umut Yeter yarın akşam başlıyor

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi 'Bir Umut Yeter', yarın akşam ilk bölümüyle ekranda olacak.

Bir Umut Yeter yarın akşam başlıyor

Etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezonun en iddialı projelerinden biri olan 'Bir Umut Yeter' dizisinin karakterleri şöyle:

Yılmaz Karabey (Tolgahan Sayışman): Yılmaz, askerlikten malulen emekli olup Köyceğiz’de bir deniz fenerini kendine sığınak olarak seçmiştir. Elif ile evlenecek olan Yılmaz Karabey, yeni doğmuş bir bebeğin davetsiz misafir olarak karşılarına çıkmasıyla vicdan muhasebesine başlayacak.

Derya Akar (Esra Bilgiç Töre): Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken Toprak’a aşık olur. Babasının bu ilişkiyi onaylamaması Derya’yı durdurmaz ve tüm ailesini karşısına almak pahasına aşkının peşinden giderek Toprak’la evlenir. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur.

Elif Karabey (Hazal Subaşı): Küçük bir kasabada küçük mutluluklar ile büyüyen uyanık ve akıllı Elif, abisinin güneydoğuda şehit düşmesi ile sevdiklerine hastalıklı ölçüde düşkün, onları kaybetme korkusu ile yaşayan lafını esirgemeyen sevgi arsızı bir kızdır. Sakin ve monoton kasaba günleri hayatına Yılmaz’ın girmesiyle değişir. Kısa sürede Yılmaz’ı kendisiyle evlenmeye ikna eder. Birkaç başarısız hamileliğin ardından karnındaki bebeğin de ölü doğduğu gecenin sabahında karaya vurmuş kayıktan bir bebeğin çıkması Elif’in mucizelere olana inancını iyice pekiştirir.

Haberin Devamı

Kenan Akar (Serhat Tutumluer): Bölgenin ileri gelen zenginlerinden olan Kenan otoriter, disiplinli ve kontrolcü kişiliği ile dikkat çeken başarılı bir iş adamıdır. Ortanca kızı Derya’nın tasvip etmediği bir evlilik yapması ile gelişen trajik olaylar; Kenan’ın, damadı ile torununun ölümünden kendini sorumlu tutmasına ve derin bir vicdan azabı yaşamasına neden olacak.