Gazete Vatan Logo

BİM’e Xiaomi Mi bluetooth hoparlör geliyor!

Türkiye’nin birçok şehrinde hizmet veren BİM, teknolojik ürünleri uygun fiyat ile sunmaya devam ediyor. BİM, ses getiren iPhone X satışının ardından şimdi de Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör satacak.

BİM’e Xiaomi Mi bluetooth hoparlör geliyor!

BİM uygun fiyatlı ürünleri ile nam salmış bir market. Ancak BİM, son zamanlarda yaptığı ucuz maliyetli teknoloji atakları ile birlikte birçok yerde ses getirdi. Bu ses getiren ürünlerden biri Apple’ın en yeni telefonu iPhone X’ti. BİM, Apple Türkiye’deki fiyatı 6099 TL olan iPhone X’i 4999 TL’den sattı. Popüler marketin yeni hedefi ise tıpkı kendisi gibi fiyat performans ürünleriyle birçok kullanıcının tercih sebebi olan Xiaomi’den başkası değil.

BİM VE XİAOMİ YAN YANA

BİM’in her hafta yayınladığı aktüel ürünler kataloğunun bu haftaki sayısına göre, ünlü market Xiaomi’nin kaliteli hoparlörü Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörünü satışa sunacak. Hoparlör, 16 Mart Cuma günü BİM marketleri üzerinden satın alınabilecek.

İŞTE BİM’DE SATILACAK XİAOMİ Mİ HOPARLÖRÜN FİYATI

BİM, Xiaomi’nin piyasa fiyatı 200-250 TL arasında olan hoparlörünü 129 TL’den satacak. Başka bir deyiş ile BİM, Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörü neredeyse yarı fiyatına tüketiciyle buluşturacak. Eğer, yakın bir zamanda hoparlör almayı düşünüyorsanız Bim’in bu kampanyasına bakmalısınız yoksa çok pişman olabilirsiniz.

Haberin Devamı