Gazete Vatan Logo

WhatsApp'tan corona virüse özel güncelleme

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs, kısa sürede tüm dünyaya yayıldı. Bu nedenle de sosyal medya uygulamaları corona virüs nedeniyle yaşanan dijital değişime ayak uydurmak için yeni özelliklerini peş peşe yayınlamaya başladı. WhatsApp corona virüs için hazırladığı özel sticker güncellemesini yayınladı.

WhatsApp'tan corona virüse özel güncelleme

Sosyal medya uygulamaları ve bir çok firma vorona virüsle ilgili güncellemeler yayınlamaya başladı. Bu güncellemeler genellikle uyarılar ve yardım amacı taşıyor.

WhatsApp'ta Corona virüs nedeniyle yayınladığı güncellemelere bir yenisini daha ekledi. Corona virüse özel yeni çıkartma koleksiyonunu yayınladı.

Yayınlanan çıkartma koleksiyonunun içinde 21 farklı içerik bulunuyor. WhatsApp, Corona virüste yaşadığımız dünyanın bir benzerini eğlenceli çizimlerle çıkartmalarla aktarmayı başarmış. Sağlık çalışanlarının kahraman olarak gösterildiği yeni çıkartmalar, şu an için Arapça, Fransızca, Almanca, Endonezyaca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve Türkçe için yerelleştirildi.

Yeni çıkartmaları yüklediğiniz zaman Türkçe dil seçeneği ile geldiğini görebileceksiniz. Yeni çıkartmaları yüklemek için, WhatsApp'ta çıkartmaların olduğu yeri açın ve sağ tarafta bulunan + simgesine tıklayarak yeni paketi yükleyin.