Gazete Vatan Logo

Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi? Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi, Twitter'da profiline kim baktı özelliği var mı?

Elon Musk Twitter üzerinde değişimlerine devam ediyor. Elon Musk, Twitter’da diğer kişiler profillerini görüntülediğinde görünen reklamlar için kullanıcılara ödeme yapacağını söyleyince “Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi? Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi, Twitter'da profiline kim baktı özelliği var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi? Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi, Twitter'da profiline kim baktı özelliği var mı?

Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi? Sosyal medya platformu Twitter, Elon Musk yönetiminde değişmeye devam ediyor. En son logo değişikliğine giden Musk’ın daha da ileriye gideceği düşünüyor. Elon Musk ve ekibinin platformda gizli bir özelliği kullanıma açtığı iddia ediliyor. Peki, Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi, Twitter'da profiline kim baktı özelliği var mı?

Twitter profil görüntüleme özelliği geldi mi?

Twitter'da bazı kullanıcıların yaptığı paylaşımlara göre, platform profilinize tıklayan kişileri gösteren yeni özelliğini hayata geçirdi. 

Twitter'da profile bakınca bildirim gider mi?

Twitter'da profillerini ziyaret eden kişi sayısını ve kimler olduğu görüntülenebilecek. Twitter, profilinize tıklayan kullanıcıları bildirim olarak sunacak.