Gazete Vatan Logo

TikTok'un yeni akımı dalga dalga yayılıyor! Metroda karşılaşabilirsiniz

TikTok'ta kamusal alanda çekilen videolar yeni bir şey değil. İnsanlar kalabalık sokaklarda, üniversite kampüslerinde, kafelerde ve parklarda kendilerini kayıt altına alıyor. Ancak toplu taşıma araçlarında, özellikle de dans ederken kendinizi kaydetmek, bambaşka bir ses getirebilir. Bu kez yeni trend Londra'dan geliyor! Tube Girl bir fenomene dönüşmek üzere...

TikTok'un yeni akımı dalga dalga yayılıyor! Metroda karşılaşabilirsiniz

Son zamanlarda uygulamayı kullanıyorsanız muhtemelen Londra'nın ünlü metrosunda “0.5 modunda” (geniş açı selfie kamerasıyla TikTok ve Reels çekmek gibi kendi estetiği de olan bir trend doğdu) kendini kaydeden bir kızın videolarını görmüşsünüzdür.

Nicki Minaj'ın neşeli şarkılarıyla dans ediyor, diğer yolcuların bakışlarını görmezden geliyor ve her yerinden özgüven fışkırıyor! Hatta bir videoda “Yolculuğunuzu romantikleştirin. İnanın bana aslında kimsenin umrunda değil” diyor.

Trend nasıl doğdu?

Kimsenin umrunda olmasa da TikTok'un umrunda! Sabrina Bahsoon, Tube'daki özgüven gösterisiyle neredeyse bir gecede Tiktok'un popülerliğini kazandı. Şu anda Londra'da yaşayan ve çalışan Malezyalı 22 yaşındaki genç, ilk viral Tube videosunu bu yılın Ağustos ayında yayınladı. Artık genç içerik üreticisinin akışı benzer paylaşımlarla dolu ve neredeyse tamamı bir milyondan fazla izlenme alıyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ