Gazete Vatan Logo

Huawei P70 serisi özellikleri neler? Kamera, ekran, işlemci... Huawei P70 serisi güçlü geliyor!

ABD'nin kara listeye aldığı Huawei, pazarı kazanmaya çalışıyor. Uzun süredir konuşulan P70 serisinin özellikleri de sızdırıldı. İşte Huawei P70 serisi özellikleri...

Huawei P70 serisi özellikleri neler? Kamera, ekran, işlemci... Huawei P70 serisi güçlü geliyor!

Huawei P70 serisi için geri sayım başladı. 2019 yılından bu yana kan kaybı yaşayan dev marka Huawei, yeni serisi için hazırlıklarına devam ediyor. Digital Chat Station Huawei P70 serisinin özelliklerini sızdırdı.

Huawei P70 serisi ekranı 6,7 inç boyutunda olacak. 1,5 K çözünürlüklü kavisli bir tasarıma sahip olması bekleniyor. BOE, COST, Visiniox tarafından üretilen yerli OLED paneller de ekranda olacak.

KAMERASI İLGİ ÇEKTİ

Önemli değişikliklerin olacağı bir diğer yer de kamera olacak. Huawei P70 serisinde bu kez 1G6P ve 1 inç kamerayla kullanıcılara sunulacak. Sensörün değişken diyafram aralığı sunacak olması ve OmniVision OV50H olacağı belirtildi.

Sensör, 50 megapiksel çöznürlük sunacak. Birden fazla HDR modu olacak. Yüksek kare hızları, 8K video kaydı yanısıra elektronğik görüntü sabitleme özellikleri de bulunacak. İşlemci ise Kirin 9000S olması bekleniyor.

Huawei P70 serisi ne zaman tanıtılacak?

Serinin tanıtım tarihi henüz netleşmedi ancak Huawei P70 serisinin 2024 ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Haberin Devamı