Gazete Vatan Logo
Magazin Ben de o fotoğrafta olurdum

Ben de o fotoğrafta olurdum

Seda Sayan’ın eski kocası Sinan Engin’in eşi Ayşe Engin’le Anneler Günü fotoğrafı çok konuşulmuştu. Sinan Engin konuyla ilgili ilk açıklamasını yaparak, “O gün işim olmasa ben de yemeğe gider, fotoğrafa girerdim. Bunları aşmamız lazım” dedi

Ben de o fotoğrafta olurdum

Seda Sayan’ın eski kocası Sinan Engin’in eşi Ayşe Engin’le dostluğu son dönemde dikkat çekiyordu. Görüntü olarak da birbirine çok benzeyen bu iki kadının özel günlerde beraber yemeğe çıkması ve iki yakın dost olması görenleri şaşırtıyor. Geçen pazar Anneler Günü’nde Seda Sayan eski eşi Sinan Engin’in son evliliğinden olan kızı Elif’i, Ayşe Engin de eşinin Seda Sayan’dan olan oğlu Oğulcan’ı yanına alarak çok özel bir fotoğraf çektirdi. Sinan Engin, önceki gün Kıbrıs’taki Lefke Avrupa Üniversitesi’nde katıldığı söyleşide yanıtladı:

“Çocuklar olduğu zaman olaylar, her şey farklı değişiyor. Kızım Elif ve Oğulcan sanki aynı anadan doğmuş kadar çok samimiler birbirleriyle. Ayşe ile çocukları için bir araya geliyorlar. Ayrıca da iyi de arkadaşlar. Kimsenin kimseden bir beklentisi yok ki. Yani benim ne hanımefendiden (Seda Sayan) beklentim var, ne onun benden var. Sadece çocuklarımız olduğu için birbirimizle görüşüyoruz, konuşuyoruz. O gün işim olmasa ben de yemeğe gider, fotoğrafa girerdim. Çok anormal bir şey değil. Bunları aşmamız lazım.”

Haberin Devamı