Gazete Vatan Logo
Magazin Bayram şarkılarla renklendi

Bayram şarkılarla renklendi

Sahnelerin ünlü isimleri, İstanbul, Antalya ve Kıbrıs’ta verdikleri konserlerle, bayrama renk kattı. Sanatçılar, hayranlarını şarkılarıyla coşturdu.

Bayram şarkılarla renklendi

Demet Akalın, bayramın ikinci günü Bodrum Sahne İstanbul’da konser verdi. Şarkıcı, muhabirlerin “Böyle özel günlerde küsler barışır, siz de küs olduklarınızla barıştınız mı?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi: “Hayatımda olmayan insanlara nasıl küsebilirim ki?” Yoğun bir yaz programının kendisini beklediğini belirten Akalın, Talat Bulut’un adının karıştığı taciz olayıyla ilgili de yorum yaptı. Şarkıcı, “O konuda biraz çekimserim. Kimse kusura bakmasın ama olay hep tek taraflı ilerliyor. Kafa karıştıran şeyler var. Bulut hiç konuşmuyor, onu da dinlemek lazım” açıklamasını yaptı.

Öpücük şov

Emel Sayın ve Mehmet Ali Erbil, Girne Rocks Hotel’de buluştu. Sayın’ın eteğini öperek, “Sultanım” diye seslenen Erbil’in şakaları, geceye damga vurdu. Bu jest karşısında ne yapacağını şaşıran Sayın ise, şovmene sarılarak, onu öpücük yağmuruna tuttu.

Her ay vitamin iğnesi

Kıbrıs Lord’s Palace Hotel-Bella Marin’de sahne alan Hadise, unutkanlık hastalığına yakalandığını söyledi. Muhabirlerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Bu rahatsızlığımı, sadece yakın çevrem biliyor. Her ay düzenli olarak B12 vitamini iğnesi yaptırıyorum” dedi. Hadise, seksi kıyafetiyle beğeni topladı.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’ya çağrı yaptı

Nuh’un Gemisi Otel’de konser veren Funda Arar, 2.5 yıl önce sahneleri bırakan Sezen Aksu’ya geri dönmesi için çağrıda bulundu. Aksu’nun ‘Geri Dön’ parçasını seslendiren sanatçı, “Ah Minik Serçe, dönsen de tatlı tatlı şarkılarını söylesen, ne harika olurdu! İnşallah bizi duyarsın” şeklinde konuştu.

Konser maratonu

Ebru Gündeş, bayram boyunca her gece sahne aldı. Üç günlük maratonun açılışını Kıbrıs Cratos Otel’de yapan sanatçı, renkli kostümleriyle yazın geldiğini müjdeledi. Turnesinin finalini Belek’teki Sueno Deluxe Otel’de noktalayan Gündeş, ayakta alkışlandı.

Yeni parçalar

Sibel Can, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Antalya Sueno Otel’de sevenleriyle buluştu. Dört yıl aradan sonra çıkardığı ‘Yeni Aşkım’ albümünden parçalar seslendiren şarkıcı, “Böyle özel günlerin birleştirici gücünü seviyorum. Mutlu ve sağlıklı nice bayramlara!” şeklinde konuştu. Can,Nur Yerlitaş imzalı elbisesiyle çok şıktı.

Haberin Devamı