Gazete Vatan Logo

Baştan çıkaran sarışın bomba

Soğuk Savaş döneminde geçen, bir kadın ajanın hikayesini anlatan Sarışın Bomba, Charlize Theron’un oyunculuğuyla haftanın en iyi filmi konumunda.

Baştan çıkaran sarışın bomba

Son yıllarda, Soğuk Savaş ve istihbarat temalı filmlerin sayısında epey artış yaşanıyor. Bu hafta vizyona giren “Sarışın Bomba” da aynı yoldan ilerliyor. Filmin konusu şöyle: İngiliz gizli servisi mi6’in en yetenekli ajanlarından olan Lorraine Broughton (Charlize Theron), Soğuk Savaş’ın son günlerinde Berlin’e özel bir görev için tek başına gönderilir. Burada ona yardımcı olmak üzere görevlendirilmiş David Percival (James McAvoy) ile temasa geçer. Ancak o günlerde kimseye güvenmek mümkün değildir ve Lorraine, birçok tuzaktan sağ çıkıp görevini tamamlamaya çalışacaktır.... Film tabii ki Charlize Theron’un göz alıcı performansıyla izlenebilir hale geliyor. Theron, yılların eskitemediği seksapalitesi ve cazibesini filmin her karesinde gösteriyor. Ayrıca dünyaca ünlü dansçı Sofia Boutella da filme renk katan isimlerden. Yönetmen David Leitch de şiddet dozajını yukarıda tutarak seyirlik bir iş ortaya koymuş.

DİĞER FİLMLER...

Ne varsa gençlerde var...

“Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” eğlenceli bir bilimkurgu filmi. 28’inci yüzyılda geçen filmde, gezegeni tehlikelerden korumak için çalışan iki ajanı izleyeceğiz.

Haberin Devamı

İngiltere’nin zor zamanları

Filmde 2’nci Dünya Savaşı’nda Winston Churchill’in yaşadığı iç kavgalar mevcut siyasi durum anlatılıyor. Churchill’i ise, Brian Cox canlandırıyor.