Gazete Vatan Logo

Başbakan Yıldırım Yalova'da önemli açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti Merkez İlçe Kongresinde konuştu.

Başbakan Yıldırım Yalova'da önemli açıklamalar

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Vesayet odaklarına, kumpasçılara karşı dimdik durduk, milletin hakkını hukukunu sonuna kadar savunduk. İnşallah nice nice destanları yine birlikte yazacağız, bu kadrolarla yazacağız. Önümüzde yeni hedefler, yeni fırsatlar, yeni zorluklar da var. Liderimiz, kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde zorlukları aşa aşa bu aşamaya geldik.

Ülkemizin güneyinde Suriye ve Irak hudutlarımızda bir şer kuşağı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu projeyi yapanları biliyoruz. Milletimiz rahat olsun. Bizim kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar şunu iyi bilsin. Orada bir terör devleti kurulmasına bu millet asla izin vermeyecektir.

(FETÖ davaları) O darbenin arkasındakiler şimdi tek tek hesap veriyor. Başlangıçta Türk yargısıyla, mahkemeleriyle dalga geçtiler ama ne yaparlarsa yapsınlar kararlar birer birer çıkıyor. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır.

Bizim boş laflarla işimiz yok. Kemal bey bir konuşmaya yapıyor, "İdlib'e gitmek doğru bir karardır, biz de tezkereye destek olduk." diyor. Konuşmanın bir bölümünde söylediğini unutuyor, "İdlib'te askerimiz ölürse bunun sorumlusu Erdoğan'dır" diyor. Yazık be kardeşim hem tezkereye evet diyeceksin, hem İdlib'e asker gitmesini destekleyeceksin sonra da şehitler üzerinden siyaset yapacasın. Millet bunları yutmaz. Dürüst olmak lazım. Özü sözü bir olan, gelecek vadeden, projeleriyle gelecek vadeden bir muhalefete Türkiye maalesef hasret kaldı. Onun için de AK Parti her seçimde rakibi olarak da yine kendisini buldu.

Haberin Devamı