Gazete Vatan Logo

Başbakan Yıldırım müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı açılış töreninde taşeron işçilerine müjde verdi.

Başbakan Yıldırım müjdeyi verdi!

Başbakan Yıldırım, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar’da sona eren toplantının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından kentte yapımı tamamlanan kavşak, köprü ve tünel açılışına katıldı.
Kürsüde konuşma yaptığı esnada kendisini dinleyen kalabalıktan bir vatandaşın “Başbakanım taşeron işçilere ne zaman kadro vereceksiniz” diye bağırması üzerine gülümseyen Başbakan Yıldırım, “Taşeron işçilerine merak etmeyin bu senenin sonuna kadar çalışmaların hepsi bitecek” diye yanıt verdi. Başbakan’ın bu söylemi alanı dolduranlardan büyük alkış aldı.
HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYI YAPTIK

“Sorunları torunlara bırakmadık. Kutlu yolculuğun sembol şehri burasıdır. Her seçimde desteğinizi artırdınız, AK Parti'ye sahip çıktınız. Yıllar sizin heyecanınızdan, coşkunuzdan hiçbir şey eksiltmedi. Yıllar geçti heyecanınız daha da arttı. Biz de sizin bu desteğinizi karşılıksız bırakmamak için elimizden gelen her türlü çalışmayı yaptık.

Haberin Devamı

Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürmeyiz. Sizin yüzünüzü güldürmek için gece gündüz çalışıyoruz.

İzmir yoluna giderken orada da iki tünel var. O tünelleri bilmiyorum gördünüz mü? Her biri 1 kilometre. Bu tüneller sadece 6 ayda yapıldı. Bolu Tüneli 23 yılda yapıldı. AK Parti farkı bu. Size de yakışan bu.

Hazır Afyon'a gelmişiz, gitmeden önce de şu eserleri açalım dedik, fena mı oldu?

YAPILANLAR BİZE SÖKMEZ

Türkiye'nin etrafında, Irak'ta Suriye'de olanları görüyorsunuz. Burada yapılmaya çalışılanlar Türkiye'nin gelecekteki hızını kesmeye yönelik bir takım projelerdir. Bize sökmez.

Son 15 yılda Türkiye adeta çağ atladı. “