Gazete Vatan Logo

MHP'den Kerkük Toplantısı! Bahçeli: Feryatları bitirecek irade sefer için hazırdır

Ankara'da düzenlenen Kerkük Sevdalıları Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zulme sessiz kalmadık. Sesimizi yükselttik. Feryatları bitirecek irade sefer için hazırdır. 81 Düzce'den hemen sonra 82 Kerkük, 83 Musul demenin hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır" dedi. Bahçeli, İdlib operasyonu içinse 'Sonraki Afrin olmalıdır' ifadesini kullandı.

MHP'den Kerkük Toplantısı! Bahçeli: Feryatları bitirecek irade sefer için hazırdır

MHP Lideri Devlet Bahçeli Ankara'da düzenlenen 'Kerkük Sevdalıları Toplantısı'nda konuştu.

"Feryatları bitirecek irade sefer için hazırdır" diyen Bahçeli'nin konuşmasını satır başları şöyle:

"Hoşgeldiniz, sefa getirdiniz. Boynu bükük Kerkük bir ses bekliyor. Musul, tutunacak, tutacak bir el istiyor. Beklenen sesi verecek, özlenen eli uzatacak bir kudret vardır ve o kudret büyük Türk milletidir. Zulme sessiz kalmadık, sesimizi yükselttik. Şiddete tepkisiz durmadık, irademizi gösterdik. Biz Kerkük sevdalısıyız. Biz Türkmeneli'nin kalp atışıyız. Selam olsun Kerkük sevdalılarına".

"Özellikle son günlerde terörle mücadelede şehit düşmüş kahramanlarımıza, Türkmeneli'nde hayatlarını kaybetmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitler ölmez, Türk vatanı bölünmez, bölünemez. Zaman zaman zorlansak da kıran kırana bir mücadele halindeyiz. Türklüğün hayat damarlarını kurutmak istiyorlar. Şer bir kampanya hüküm sürüyor. Şiddet, rezalet, felaket perdesini sürekli açık tutarak birlik ve bekamızı sele vermeye hatta ipe çekmeyi, salasının verilmesini hedefliyorlar. Bitmeyen bir paylaşım kavgası devrededir. Dinmeyen düşmanlıklar yeni bir evrededir. Gemi azıya almış taşeronlar çevrededir. Zalimler dur durak bilmiyor".

Kuzey Irak'ta oyun oynanıyor

Haberin Devamı

"Irak'ın kuzeyinde bir oyun oynanmaktadır. Senaristleri, failleri, figüranları çok belirgin. Bilinen bu rezil oyun komşu coğrafyaların alt üst oluşuna hizmet etmektedir. Peşmerge başı Barzani 25 Eylül'de korsan referandumunu gerçekleştirmiştir. Türkiye'nin milli güvenliğini sakatlamak için harekete geçmiştir".

Barzani'nin 25 Eylül komplosu Sevr'i canlandırma teşebbüsüdür

Irak anayasasına göre tartışmalı olan bölgelerde sandık kuruldu. Kerkük dayatma ve tehditle kirli referanduma dahil edildi. Barzani'nin 25 Eylül komplosu Sevr'i canlandırma teşebbüsüdür. Barzani yıllarca Türkmenlerin kanını dökmüştür. 25 Eylül korsanlığı kesinlikle yok hükmündedir".

Kerkük'ün geçmişi silinecektir. Buna izin vermeyiz

Türkmenler, Türkmeneli bütün tarihsel kimliği ile birlikte tasfiye edilecek, esaret altına girilecektir. Kerkük'ün geçmişi silinecektir. Buna izin vermeyiz. Buna onay veremeyiz. Böyle bir alçaklığa buyur diyemeyiz. Zelzele son yurdumuza kadar ulaşacak mezhep kıvılcımı her tarafı saracaktır. Korsan referandum tümüyle iptal edilmezse karşımıza çok ciddi, zincirleme sorunlar peyderpey gelecek, önüne geçilmezse bizi yutacaktır".

Haberin Devamı

Kerkük'ün güvenliği Ankara'nın güvenliği demektir

Kerkük'ün güvenliği Ankara'nın güvenliği demektir. Fitneyi odağında kurutmak Türk devletinin en tabii hakkı, ertelenemez görevidir. Onlar bizim namusumuza emanettir. Türkmenlerden vazgeçmeyiz.

5 bin ülkücü hazır demişsek karar verilmiş, söz ağızdan çıkmıştır

Köksüz aydınlardan, kimliksiz kalem sahiplerinden alacak bir şeyimiz de yoktur. Herkes bildiğini kendine saklasın. Herkes ayağını denk alsın, sözlerinin nereye varacağını iyi tartsın. 5 bin ülkücü hazır demişsek, karar verilmiş, söz bir defa ağızdan çıkmıştır. Dediğimizi yapar, yaptığımızı dosta da düşmana da delilleriyle gösteririz. Bedenlerimizi ortaya koyarak ihaneti deliğe süpürürüz. Boş konuşmuyoruz, kurusıkı atmıyoruz. Barzani'nin gönüllü ajanlarına tavsiyem kendi çamurlarında oynasınlar.

Haberin Devamı

82 Kerkük 83 Musul demenin önünde hiç bir güç duramaz

81 Düzce'den hemen sonra 82 Kerkük, 83 Musul demenin hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır. Acizler, kalbi kararmışlar hemen pusudan başını çıkardı, korkaklar anında gözlerini fal taşı gibi açtı. 84'ü söyleseydik herhalde bunlar çılgına dönecekti. PKK kamplarına tekrar soluklarını alacaklardı. Biz Türk milliyetçisiyiz. Türkçüyüz

İdlib operasyonu

İdlib'de yeni bir operasyon başlatılmıştır, sonra Afrin'de de gerçekleştirilmelidir. Aynı siperdeyiz. Aynı cephedeyiz, aynı safadayız. Türk düşmanlarına karşı biriz, beraberiz, çok güçlüyüz. Bu kaleyi aşamayacaklar.