Gazete Vatan Logo

Baba-kızdan TSM konseri!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kızı Nadide Dalgıntekin Kuzumoğlu ile birlikte sahne alan Mustafa Kuzumoğlu, seslendirdikleri Türk Sanat Müziği (TSM) eserleriyle bol alkış aldı.

Baba-kızdan TSM konseri!

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda baba kız TSM konseri verdi. Baba Mustafa Kuzumoğlu ile kızı Nadide Dalgıntekin Kuzumoğlu'nun 24 eser seslendirdiği konseri; Nazilli İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Latfif Akgün, Belediye Sosyal İşler Müdürü fatih demir ve çok sayıda vatandaş izledi.

Avukat Yücel Bildiren'in sunumu, Şef Murat Sezer'in yönetiminde gerçekleştirilen konserde solistlerden Nadide Dalgıntekin Kuzumoğlu 12, baba Mustafa Kuzumoğlu da 12 eser seslendirdi. Konser solist Nadide Dalgıntekin Kuzumoğlu'nun Zeki Müren'den M. Kürdi bir eseri olan Gece Kirpikli Kadın'la başlarken, solist Mustafa Kuzumoğlu'ndan Leyla bir Özgecandır, Karagözlü Ceylandır adlı Sadettin Kaynağım segah eseriyle sona erdi.

Konser sonunda Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latfif Akgün, Belediye Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir solistler Mustafa Kuzumoğlu ve Nadide Dalgıntekin Kuzumoğlu'na birer çiçek sundu. Müdür Latif Akgün, sanatçıların alkışlarla beslendiğini belirterek, "Sizler olmazsanız onlar sanatlarını icra edemezler. Onların sermayeleri alkıştır. Siz alkışlayın onlar en iyisini yapsınlar. Kaymakamlığımızın korosu var ve bu tür bir dinleti ilk kez yapıldı ve bundan sonra da yapılacağını düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı