Nişantaşı’nın 5 hoş adresi

Assouline Mahalle

Dünya çapında yayınevi Assouline’nin Nişantaşı City’s AVM’nin en üst katında Mahalle’deki ‘oturma köşesi’ kitap bakmak, zevkinizi geliştirmek ya da dekoratif objeleri koleksiyonumuza katmak için ideal bir durak noktası. İlginizi çeken her konuda sizi bir serüvene çıkaran Assouline kitaplarının koleksiyoner ruhu da hizmet eden sayfaları arasında kaybolup, hayata bir mola vermek isteyeceksiniz. Hemen her temada kitapların yanı sıra, hediyelik eşyalar da Assouline’de mevcut.

BC Atelier

Bettina Hakko ve Candan Kıramer’in kurdukları BC Atelier yaratıcı, elegan, şık, eğlenceli düğün ve organizasyonlara imza atıyor. BC Atelier’in Nişantaşı’ndaki ofisinin birinci katında yer alan BC Atelier Butik’te ise kurucularının sofistike ve elegan zevki ile yaşama olan tutkularının birleşimi ürünler satılıyor. Butikte yer alan ‘masa düzenleme sanatına’ ilişkin ürünler ise kurucularının mükemmel sofralarla ilgili sonsuz heyecanlarının bir yansıması gibi.

Building

Building Designer Store, Türkiye’de başarılı işlere imza atan genç tasarımcıların koleksiyonlarını sergileme fırsatı sunan konsept bir butik. Sadece moda alınında değil tasarımın her alanından parçaların yer aldığı iki katlı mağazada üst kat abiye kıyafetlere ayrılmış. Giriş katında ise spor ve günlük kıyafetlerle aksesuarlar yer alıyor. Mağazada ürünleri bulunan tasarımcı ve markalar arasında Açelya Uluçay, Aslı-Alev, Burak Ayazoğlu, Dideminizi, Elif Domaniç ve Selim Baklacı sayılabilir.

Haberin Devamı

Container

El yapımı takıda var seramik vazo da, şömine de var çaydanlık da... Container’da özel, kışkırtıcı bir o kadar da esprili tasarımlar bir arada. Sıra dışı tasarımcıların renkli ürünlerinin yer aldığı Container’da Bosch, Dali, Klimt, Rodin, Degas, Modigliani gibi ustaların efsanevi tablolarının 3D heykel ve objeleri de yer alıyor. Kişiye ve şirkete özel düğün, davet, toplantı, etkinlik tasarımı da yapılan Container’da dekorasyon objeleri ve aydınlatma üniteleri favorilerden.

DİĞER YENİ YAZILAR