Bodrum’un gözdeleri

Pop

Maki Otel de İstanbul gece hayatının popüler mekanlarından POP şimdi de Bodrumlu misafirlerini eğlendiriyor. Tolga Sezgin ve Can Soylu’nun ortaklığındaki mekan geceleri Club gündüz saatlerinde Beach olarak konsept partiler düzenliyor...

Club’ ün şimdiden müdavimleri oluşmuş durumda galiba POP’u bu kadar özel yapan sebeplerden biri de sevimli ortağı Tolga Sezgin ve onun müthiş çevresi...

Babylon

Cennet koyundaki Mandarin/Oriental’da bu hafta Juju By Babylon açıldı. Açılan Club’ün hemen yanında otel misafirlerine özel bir plaj bulunuyor. Ayrıca Residence sahipleri özel bir plaj daha var. Juju by Babylon’u bence özel yapan hem müziği, hem kokteylleri hem de neredeyse Bodrum’un bozulmamış koyunda oluşu... Bildiğiniz gibi Babylon’u yakın bir zamanda yeni meşhur işletmeci Ferit Şahenk almıştı. Resmi açılış 20 Temmuz da yapıldı bundan sonra her hafta yeni bir DJ gelecekmiş... Bence Juju by Babylon’un en kötü yanı fiyatları çünkü fiyatlar Babylon’un kitlesi için pahalı mesela giriş fiyatı 160 TL üstelik bunun içerisine yemek ve içki dahil değil... Ama ben plaja değil direk Juju’ya geçeceğim derseniz Allah’tan giriş parası ödemiyorsunuz..

Haberin Devamı

Yalıkavak Marina’nın yeni ‘in’ mekanları

Yalıkavak Marina da yani Palmarina’da durmayan yeni mekanlar açılıyor.. Bunlar arasında Huysuz Aşçı, Angelino Cafe, Nargileci PS Lounge ve Azeri mutfağı Quzu var. Eski yazar yeni şarkıcı Kürşat Başar’ı dinlemek istiyorsanız Dolce&Ageny’e gitmeniz gerekiyor. Bir taraftan Kürşat Başar’ı dinleyip bir taraftan da brownileri tıkıştırıyorsunuz.

- Hani hepimizin sevdiği lezzetli Türk yemekleri üstadı Hünkar var ya o da açılmış Palmarina’ya

- Nusret’in eski rakibi yeni kardeşi, kardeşi diyorum çünkü Ferit Bey orayı da aldı.. Günaydın’da Palmarina’da açıldı.. Orası da Nusret gibi tıklım tıklım doluyor..

- Strarbucks: Meğer ne Starbucks merakımız varmış.. İstanbul’dan beri çok Starbucks’sız kaldım der gibi bir kuyruk... Sanki gitmeyeni dövüyorlar.

- ...Ve Marina’nın ağır topu Nobu Robert DeNiro’nun sahibi olduğu Nobu şimdiden ünlülerin uğrak yeri haline gelmiş Vedat Aşçı ve Robert DeNiro ortaklığındaki Nobu Londra, Manhattan’da ağırladığı ünlülerden sonra Bodrum’da ise Türk ünlülerini ağırlayacak. İlk yerini Bodrum’ da açan mekan herhalde İstanbul’da da bir yer açar diye düşünüyorum..

Haberin Devamı

Gelelim Bodrum’un moda dünyasına

İstanbul’un gözde alışveriş yerlerinden Midnight Express yerini Palmarine’de açmış. Benim takılarını çok sevdiğim mağaza Bodrum’da da müthiş bir koleksiyon sergiliyor... Yani oralara yolunuz düşerse uğramadan dönmeyin...

Benim Bodrum’da en sevdiğim dükkan yıllardır değişmeyen göz bebeğim İpekçe. Türkbükünde ki mağaza birbirinden zevkli kumaşlardan oluşan olay bir yer... Ayrıca burada evinize de çok zevkli aksesuarlar, örtüler, nevresimler bulabilirsiniz... İpekçe’nin ünü o kadar yayılmış durumda ki sadece yerli turistler değil sadece İpekçe’den alışveriş yapmak için gelen yabancı teknelerle bile yanaşan turistler var.

DİĞER YENİ YAZILAR