Moda Polisi

Mine Kalpakçıoğlu Mert İncekara: Mine Hanımcım her zaman ki gibi çok hoşsunuz; saçınız, elbiseniz, makyajınız çok hoş. Mert Bey siz de Mine Hanım’ın kavalyesi olarak çok şıksınız haftanın şık çifti sizsiniz...

Moda Polisi

Mica Ertegün Lady de Rothshcıd: Bir davette iki hanım ancak bu kadar zarif olabilir. Mica Hanım kaftanınız, kolyeniz, ensede toplanmış saçınız her şeyiniz çok zarif. Lady De Rothshcıd deseniz keza sade elbisesi saçı başı her şeyiyle harika görünüyor. Bravo....

Sanem Tezman: Kendi yaş grubunuzun çok iyi bir temsilcisisiniz. Skinny beyaz jeaniniz, atletiniz, ayakkabınız, çantanız çok hoş... Sadece krokodil çantanız ve sneakaerlarınız yani ikisi de krokodil detaylı olmasaydı .

Emina Sandal: Emina Hanım bu ne kılık? Saten mi ,ipek mi olduğunu anlayamadığım şalvar içine sokulmuş t- shirt, leopar slipper, Chanel çanta kombinasyon 10 numara!!! Ben sizi ilk defa bu kadar kötü görüyorum.

Aylin Tahincioğlu: Aylin Hanım gerçekten fırfırlardan, kat katlar dan, volanlardan bir türlü kurtulamıyorsunuz... Keşke biraz daha düz kesimler tercih etseniz..

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR