Moda Polisi

Ahu Yağtu

Ahu Hanım sahalara geri döndüm, diyor bu kılığıyla... Şahane bir takım; oturuşu, kupu, paça boyu cuk oturmuş. Ayrıca bu beyaz takım için bu ayakkabı ve çanta da çok isabetli seçimler... Bravo Ahu Hanım...

Moda Polisi

Demet Kutluay

Demet Hanım, kadınlar sizden bir gündüz davetine nasıl gidilir dersi almalılar. Pantolonunuz, oturuşu, rengi, boyuyla posuyla mükemmel. Üzerine seçtiğiniz sade ipek gömleğiniz, stilettolarınız ve minik siyah Chanel’iniz gayet isabetli seçilmiş.

Moda Polisi

Reyhan Göksun

Ay Reyhan Hanım ayyyy.... Bu dama kıvamındaki elbiseniz pek fena. Keşke bu elbise tek renk olsaydı ya da sadece eteği iki renk olsaydı. Çok gençsiniz ve bir türlü yaşınıza göre seçim yapamıyorsunuz.

Moda Polisi

Wilma Elles

Milli yenge oldunuz ama bir türlü şık olmayı beceremediniz. Bu elbise ortaokul çayına gider gibi. Boyu, kloş duruşu belin altında alakasız beyaz bir kemer ve siyah çanta, yataktan fırlamış gibi saçlar size de bu hafta sadece PES!

Moda Polisi

Hande Acar

Hande Hanım benim dilimde tüy bitti. Siz maşallah tam gaz devam.. Allah aşkına o gözlüklerin durumu ne? Nil yeşili yelek, altında anvelop mini etek, sarı çanta ve Helenistik siyah ayakkabılar... Yok yok! Duyan gelmiş. Tam bir kavram kargaşası!!!

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy

Burcu Hanım kadınları kıskandıran güzelliğinize bir de zevkinizi ekleyince sizinle rekabet daha da zorlaşıyor... Kıyafetiniz harika... Takılarınız saçınız, başınız yıkılıyor.

Moda Polisi

Hayati-Figen Babaoğlu

Figen Hanım sahne alacak gibi duruyorsunuz. Zaten iri bir hanımsınız. Daha düz, vücudunuzu kesmeyen bir kup olmalıydı değil mi? Beyefendi de sarı kravat takmayaydı keşke... Yani bir süre DI DI DI !!!

Moda Polisi

Sara Berti

Tam bir zebra eğitmeni gibi duruyorsunuz.. O pantolonun durumu ne? Biçimi, paçaların boyu, içine tıkıştırılmış omuzları büzgülü bluz bir de yetmezmiş gibi koca metal kolye... Haftanın şampiyonu siz gibi duruyorsunuz.

Moda Polisi

DİĞER YENİ YAZILAR