Zorlu’da ‘benim evim senin evin’ rekabeti

Crate&Barrel vs. Paşabahçe

Mİlletçe ilk IKEA’yla tanıştığımız günü hatırlayın: Bir anda nasıl da İsveç köftesi müptelası olduğumuzu, evin salonunu mutfağını kendimizden geçercesine yenilemeye kalktığımızı, sesli harf fakiri o mobilya isimlerini saatlerce ve saatlerce sökmeye çalıştığımızı... Ne zamanki dünyaca ünlü bir marka ‘nihayet’ Türkiye’ye gelse bir kesmin fabrika ayarları şaşıyor. (Hatırlayınız: H&M Savaşları) Benzer bir heyecan dalgası, çoşku seli Crate&Barrel için yaşanıyor.

Bakmaya doyamamalar, al al bitirememeler ve sonunda illa ki kırk yıllık dost Paşabahçe’i küçümsemeler: “Nasıl da yıllarca Create&Barrel’dan göre göre vitrin mağaza yapmışlar, eşya tasarlamışlar görüyor musun bak?” ‘İnsanoğlu’ diyelim, susalım.

NELER oluyor neler

- Pop’un partiden birkaç hafta sonra kışlığı kapatıp Bodrum Türkbükü’ndeki Maki Otel’in içindeki yazlığı açtığını...

- Pop sahiplerinden Tolga Sezgin’in doğum günü partisi ayın olayı oldu. Kimi ararsanız ordaydı. Ben de davetliydim doğrusu ama gidemedım. Sanatçısı, sosyetiği, popçusu oyuncusu... Eski sevgililer yeni fingirdiyenler yok yokmuş yani

Haberin Devamı

- Pizza Emirgan’ın içindeki içecek dolabının arkasında gizli bir kulüp yatıyormuş ve kimler kimler gidiyormuş... Kutu kadar kulüpte adım başı iki ünlü düşüyormuş... ‘Eş dost’ kontejanından sahneye arada İlker Kaleli ve Sarp Apak fırlıyormuş Apak’ı her görüdüğünüzde muhakak bir kuple ‘Ben Seni Sevdiğimi’ söylemesi için ısrar etmeniz gerekiyormuş ama... Aynı şey Duman coverlaması yapan İlker Kaleli için pek de lüzum değilmiş

Tişört: Les Benjamins

Bİr “Öyle cool bir marka yaratalım ki insanlar önce bizi yabancı marka zannetsin; Türk olduğumuzu öğrendiklerinde a-acayip şaşırsınlar...” davası bu aslında.

Les Benjamins’in bu taktiği tıkır tıkır işledi her gören/duyan harfiyen aynı tepkiyi verdi. Kimine göre pek sempatik, kimine göre çok antipatik fakat ‘kesin bilgi’ olan şu: Bazı tişörtleri nefis bir kıvrak zeka ürünü. Bir protesto objesi olarak

sözlüğümüze girmiş kırmızı bere/maskeleri Steve Jobs’un kafasına geçirmek, bunu da kırmızılı siyahlı basmak... Çok şık haraketler bunlar, çok.

Haberin Devamı

Instagram hesabı: @drinksguide

Sahİle vuran kırmızı ojeli ayaklar, tüm kış o anı bekleyerek şişirilmiş de şişirilmiş baklavaları, karpuz kabuğundan portreler, kedi bıyığından enstanteler...

Yaz geldi Instagram’ı yine o bildik kareler bastı. Hiç çekinmeyin, basın ‘takibi bırak’ tuşuna, hemen yenisiyle değiştirin.

Buyrunuz: @Drinksguide. ‘Nicethingsforniceboys’un elinden çıkma hesap, yazlık içki kültürüyle plaj stilini kombinliyor. Serinletici niyetine!

Kokteyl: Marilyn, mini bar

Abdİ İpekçİ’nin tam ayaküstülük, iki randevu arası bir şeyler içmelik ‘mini mini’ barında yazlık kokteyller çok Hollywood. Beylere cin-tonik, salatalık ve naneli ‘James Dean’; cici Nişantaşı kadınlarına cin, soda, çilek, lime, gül yaprağı ve taze papatyalı ‘Marilyn’ tavsiye edilir.

SUMA BEACH’DE... KUDUR:

Suma Beach‘in yeni sezon açılışı, aynı zamanda yazın en tantanalı partisine dönüştü. Ve Beach 7 Haziran’da açıldı... Davette Biricik Suden, Yasemin Allen ve birçok model vardı... Eğlencenin sabaha kadar hakikaten dibine vuruldu.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR