Sadece fit olmak tabii ki yetmiyor

Haberin Devamı

Evet fit olmak çok önemli, en şık kıyafet fit bir vücut bunlara söyleyecek kelamım yok. Ama gördüğünüz gibi sadece fit olmak yetmiyormuş bir de vücudumuza uygun giyinmek gerekiyormuş. Gülşen’in ödül gecesi için seçtiği kıyafet belki de 1.80’lik Giselle de güzel olabilirdi ama boy 1.60 olunca böyle bir kıyafetle hemen öğretmen teyze kıvamına geliyorsunuz. Bu boy bir etek katiyen kısa boylu hanımlara olmuyor etek boyu en az bir karış daha kısa yanı diz altında olmalıydı... Kıyafetin üstüne gelince kelimeler yine kifayetsiz kalıyor; dik yaka, uzun kollar, vatkalar astronot ceketi gibi duruyor. Tamam kıyafet olmamış olmasına da böyle bir kıyafete bari Blair cadısı gibi dümdüz yüzünü gözünü kapatan saç yerine keşke biraz ruh verecek bir model seçilseydi. Mesela hiç değilse saçlar arkada toplansaydı daha iyi olmaz mıydı? Bu arada aldığımız duyumlara göre Gülşen burnunun ucunu hafif botoxla kaldırtmış. Gerçi pek bir işe yaramamış ama ne diyelim başka bir sefere İnşallah!!!

Sadece fit olmak tabii ki yetmiyor

Rüküşlüğün sebebi bedavacılık

Maalesef celebrityler (ünlüler) en iyi modacılardan kıyafet diktirmek ama para vermemek istiyorlar. Bu işten yani bu bedavacılıktan en çokta genç modacılar şikayetçi. Çünkü kırk yıldır bu işin içinde olan duayenler yani Yıldırım Mayruk, Canan Yaka gibi isimler (sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali) hiç değilse kıyafetin bedelinin yarısını almadan kumaşa makas atmıyorlar... Çünkü vakti zamanında onların da başına bir sürü olay gelmiş. Ama tabii ki çaylak olan yeni arkadaşlar bilmem kim benden giyinecek hevesiyle olaya cumbur lop atlıyorlar. Sonuçta da ellerinde alacak listesiyle geziyorlar.

Ayın barı: Duble Meze Teras

Haziran demek şehirlerde teraslara bahçelere dökülmek demek. Bu yaz ilk kez açık havaya çıkacak, terasını açacak Şişhane’deki Duble Meze rakiplerinden çok rahat rol çalabilir. İstanbul manzarası, göz alabildiğine geniş rakı sofraları, mezeleri alabildiğine taze... Yani her şey tam kıvamında. Bence ayın barı burasıdır.

Karaköy’de teras atışmaları

Eski banka veznelerini hatırlatan girişi, banka kasasından bozma barı çok, yenilikçi ama The House Vault büyük sürprizini en sona saklamış: Teras Bar! Önü açık, etrafı temiz, havadar. Bu ay hizmete giriyor. Zelda Zonk ise açıldığı ilk yaz ulaşımının daha kolay olması itibariyle semtin eskisi Nu Teras’tan epeyce müşteri çalmıştı. Hemen kendisinin iki adım ötesinde açılan Vault’un terası da küçük ve gizli oluşuyla bazılarına cazip gelebilir.

DİĞER YENİ YAZILAR