Yazın ışıltısı bitmesin

Bu yaz baştan ayağa her şey pul, payet işli ışıl ışıl... Sadece geceleri değil günlük kombinlerde de

ışıltı ve pırıltının etkisindeyiz.

Bu yaz pul payet , zincir örgü, metalik ışıltılı elbiseler deyim yerindeyse zincirlerini kırıyor. Göz kamaştırıcı parlak pullarla bezeli yerleri süpüren elbiseleri genelde özel geceler ya da düğünler için tercih ederiz ama bu yaz ışıltıyla olan ilişkimizi farklı bir boyuta taşıyoruz. Işıltı alışık olduğumuz gibi abiye ve davet kostümleri olmaktan çıkıp günlük kombinlerde yerini alıyor.
Metalik elbiseler
Uzun ve ağır metalik elbiseler için gardırobunuzda yer ayırma vakti geldi. Keyifli bir yaz akşamında giyilen parıltılı bir elbise kadar biz kadınlara kendini iyi hissettirecek çok az şey vardır. Ama dikkat etmemiz gereken detay bu parıltılı elbiseleri bedene oturan, dar kesimlerde seçmemek. Hem kokana olma riskini hem de sıcaktan bunalma ihtimalini elemiş olduğumuza emin olalım.
Sade makyaj
Abartı süslü görünmemek için ikinci bir detay da makyajımızı yerinde yapmak. Belki sadece bir dudak parlatıcısı ve doğal yapılı nemlendirici etkili bir fondöten işimizi görebilir.
Micro miniler
Kendi tarzınız için uzun ve ağır metalleri abartı buluyorsanız sizin için ikinci bir seçenek kısa ve bol kesim elbiseler. Bacaklarınıza güveniyor ve onları yaza hazırladıysanız ışıltılı elbiseler için micro-miniler harika olacaktır. Yine abartılı duruştan kaçınmak için tişört kesim elbiseler mini tercihleriniz için ideal. Bu tarzı doğru uygulamanın anahtar noktası tabii ki hangi aksesuarlarla kıyafetinizi kombinlediğiniz. Stilettolar yerine daha taze ve modern bir duruş için kesinlikle düz sandaletleri tercih etmelisiniz.
Parıltılı aksesuarlar
Bu trend sadece elbise seçimlerinizi kapsamıyor. Parıltılı akseuarlar da bu yaz dolabımızın olmazsa olmazı. Tümüyle parıltı size fazla ve abartı geliyorsa. Parıltılı aksesuar alternatiflerimiz her zaman var. Paula’nın Ibiza El Çantaları mükemmel seçim olabilir. Aynı şekilde Norma Kamali’nin hem trendi hem de havuz başında pratik olan ışıltılı eşarpları. Tüm yaz Elizabeth Taylor havasını yaşamak için büyük ışıltılı küpelerle her türlü kombininizi tamamlayabilirsiniz.
Disko topu gibi
Plaja uygun kauçuk tabanlı Miumiu sandaletler, kot pantolonla harikalar yaratacak disko topunu andıran Uturque stilettolar, her kıyafete cazibe katacağı şüphe götürmeyecek, taş detaylı, yeşil Gucci çifti önerilerim arasında. Ancak benim favorim Zara’nın ışıltılı terlikleri. Bu terlikleri her tarzda kıyafetinizle kombinlemek çok kolay. Terlik formunun da sizi çok rahat ettireceği kesin. Yani hem rahat hem şık ve modern görünüm için bu terlikleri kesinlikle öneriyorum.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR