Sevimli cruise modası kıyafetler

Bu yaz mavi yolculuğa gidiyorsanız modadan uzaklaşmamak ve çabasız şıklık için bavulunuza mutlaka keten etek, gömlek elbise ve saten bluz koymalısınız.

Fırfırlar

Kendinizi yeterince cesur hissediyorsanız bu sezonun en parlayan trendlerinden olan fırfır detaylı kıyafetleri valizinize koymaya hazır olun. Fırfırları en parlak renklerde giydiğinizden emin olun. Yaz kırmızıları, sarılar, marin maviler... Turistik mekanları boşverin ve görülebilecek en çekici manzara siz olun. Bu cesur seçimlerinizi sade aksesurlarla kombinlemenizi öneririm.

Gingham desen

Eskiye dönüş sürekli devam ediyor. 50’ler 80’ler 90’lar ve günümüz... Bugün de sizlere yine eskilerin modasının günümüze uyarlanmış halinden oluşan bir desenden bahsedeceğim; Gingham Desen. Gingham İngilizce bir kelime ve damalı, pamuklu kumaş demek. Yani bir nevi ekose kumaş diyebiliriz. Gingham modası şu sıralar oldukça moda. Özellikle siyah beyaz çizgili olan kumaşlarla dikilmiş elbiseler ve bluzlar oldukça beğeniliyor. Bazen bir etekte kullanılan bu desen bazen bir elbise de, bazen de bir ayakkabıda karşımıza çıkıyor. Kombin etmesi oldukça kolay olan Gingham deseni trend ve farklı olmayı seven kadınların kullanması gerekiyor. Siz de bu trendi topuklu sandaletlerinizle kombinleyerek gemi şıklığı yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saten bluz

Rahatlık ve stil söz konusu olduğunda, ikisini de sunan bir bluz bulmaktan daha iyi bir şey yoktur. İnce askılı saten bir bluzun cazibesinden bahsediyorum. Tatil kombinleri söz konusu olduğunda kaşkorse tam bir gerekliliktir. Açık denizlere yelken açmaya hazırsınız.

Gömlek elbise

Tam bir riviera klasiği gömlek elbise de tabii ki yanınıza almanız gerekenlerden. Stripe deseni ile tercih edebileceğiniz bu yaz favorisini havalar serin olduğunda üzerinize ince bir hırka veya şal alarak sahil gezisi için ideal bir kıyafete dönüştürebilirsiniz.

Sevimli cruise modası kıyafetler

Kottan vazgeçmeyin

Ve asla unutmanız gereken kot pantolon ve ceket. Tatil söz konusu olduğunda bu ikiliyi küçümsememek gerek. Hava durumu ne olursa olsun elzemdirler. Daha da iyisi, valizinizdeki diğer kıyafetlerle sorunsuz bir şekilde uyum sağlarlar. Kot pantolon ile giyilemeyecek bir üst yoktur. Ve ceket, etekli veya elbiseli seçimleriniz için son dokunuştur.

Haberin Devamı

Renkli elbiseler seçin

Artık biraz eğlenceli ve flörtöz bir önerinin zamanı geldi. Tek şey güneşin tadını çıkarıp onun neşe ve enerjisini kopyalamak. Bunun yolu da renkli bir elbise. Fırfılı veya fırfırsız, desenli veya desensiz böyle bir elbise ile deniz kenarı moda ikonu olmamanızın imkanı yok.

Keten hafifliği

Denizleri ele geçirebileceğiniz bir başka parça da keten etek. Yeryüzünde veya denizdeki en hafif en nefes alabilen kumaş. Beyaz bir keten etek sizin hem serin hem şık olmanızı sağlayacaktır.

Bralette ve maxi etek

Bralette ve maxi etek ile tanışmanızın vaktidir. Yaz sezonunun Romeo ve Juliet’i. Bu ikiliyi eşleştirmenin size sonsuz olanaklar sunacağı için harika bir moda yolculuğunun başlangıcı olacak. Başka bir etek önerim de boy pileli maxi etekler. Bir deniz kızı hikayesinin olmazsa olmazı.

Vintage topuklar

Klasik vintage parçaları, zarif kısa topuklu vintage görünümlü ayakkabıları çok severim. Yüksek topuk ayakkabı giyme fikrini korkuyla karşılıyorsanız ve mavi yolculuk gezimizde hiçbir yere koşma ihtimalimiz olmayacağından rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Rahatlıktan ödün vermeyin

Mavi tur boyunca dikkat edeceğiniz en önemli kurallardan biri de rahatlığınızdan ödün vermemek olacaktır. Renkli kıyafetler, uçuş uçuş elbiseler, sade aksesuarlarınızla yapacağınız konbinlerinizi bunu göz önünde bulundurarak yapmalısınız. Aksi takdirde ne kadar şık ve trend giyinsenizde bunu gösteremezsiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR