MTV’nin en şıkları kırmızı halıdan geçti

Bu yıl, Kim Kardashian ve Zendaya’nın da dahil olduğu çok sayıda yıldız, Santa Monica’daki Barker Hanger’da 2018 MTV Film ve TV Ödülleri gecesine katıldı.

Bu yıl, Kim Kardashian ve Zendaya’nın da dahil olduğu çok sayıda yıldız, Santa Monica’daki BarkerHanger’da 2018 MTV Film ve TV Ödülleri gecesine katıldı. Her zamanki gibi davetlilerin en özenli halleri izleyenlerde şaşkınlık ve sürpriz etkisi yarattı. Biz faniler ünlülerin kılıklarına hayran olsak da kendimizi Halle Berry’nin baştan ayağa pul payet çiçek işlemeli, Chloe elbisesinin içinde veya Francia Raisa’nın fazlaca fırfırlı, göz kamaştırıcı tulumunun içinde sokakta dolaşırken hayal etmemiz zor. Bunun yerine, gecenin en büyük kırmızı halı trendlerinden beşini topladık ve onları giymenin daha pratik yollarını bulduk.
Pul payet
Tamamen göz kamaştırıcı, baştan-aşağı payetler içinde mükemmel bir görünüm, misafirler arasında en popüler trendlerden biriydi.
Gecenin en şık manzaralarından biri, R & B duo Chloe ve Halle Berry’den geliyordu. İkisi de çiçekli Marc Jacobs’ın elbiseleriyle zıtlaşıyordu - biri kırmızı ve sarı, diğeri yeşil ve pembe. Bu trendin daha incelikli bir örneği, üzerinde parıldayan çizgiler olan boğazlı midi boy elbisesi ile Black Mirror oyuncusu Cristin Milioti’den geldi. Bu trendi uygulamak isterseniz sizler için önerimiz lacivert renkte ince askılı baştan aşağı pul payet bir tulumu ince kayışlı siyah sandaletle giymeniz. Bırakın parıltı sizin yerinize konuşsun.
Baştan aşağı kırmızı:
Hiçbir renk Holywood sirenlerini kırmızı renk kadar etkili çalamaz.
Ünlüler, yerleri süpüren elbiselerden, stiletto topuklu ayakkabılardan dudaklarına kadar her şeyi kapsayan kırmızı tonal görünümleri tercih etti.
Günlük kullanım için bizim önerimiz, hoş midi boy kırmızı bir elbise ile beyaz tenis ayakkabılarını eşleştirmeniz.
PowerSuits
Takımlar, moda dünyasının en iyisi olmak için kurumsal itibarlarını sarstılar, ancak burada klasik kesim toplantı odası ceketlerini konuşmuyoruz. Bu takımlar alışılmışsın dışında ve göz kamaştırıcı.
Yara Shaidi’nin keskin çizgileri olan pastel mavi ToryBurch takımı ve bel kemeriyle izleyenleri çok etkiledi.
Pink’in Dönüşü:
MTV Ödülleri yıldızları dizlerine kadar pamuk şekerden fuşyaya uzanan pembe tonlarına batmışlardı.
Fırfır:
Frillygarb, kabarık klozet kapakları ile olan ilişkisi sayesinde kötü bir üne kavuştu, ancak yıldızlar moda kimliklerinden vazgeçmiyor.
Francia Raisia, fırfırlı, tek omuzlu tulumunu tercih ederken, StormReid, Viktor&Rolf elbisesi ile flörtleşiyordu. Ve ödül şovu Tiffany Haddish’in giydiği fırfır yakalı bir gümüş elbise idi.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR