Rengarenk plajlar

Bu yaz plajlarda tercih edeceğiniz mayo, bikini, aksesuarlar, bohem stiller dışında; çizgili modeller, puantiyeler ve ince elbiseler de tercih edilen parçalardan olacak.

Parlak renkler

80’ler sonu 90’lar başı neon ve canlı renkleri sahillerde havasını atmaya devam edecek. Neşe veren renkte mayo ve bikiniler ile aksesuarlar kurtarıcınız olacak.

Kemere dikkat

Bazı kemerli mayo ve bikini modelleri hem dönem etkileri taşıyor hem de nötr renkli pareolarla birlikte sahil şıklığını yaşamanıza neden oluyor.

Çiçekler

Elbiselerdeki çiçek etkisi mayo ve bikinilerde de etkisini hissettirmeye başladı. Kumsala renk getirmek bu trendle elinizde.

Fırfırlar, püsküller

Hem bikini hem de mayolarda fırfırlar, püsküller 50’lerin göndermeleri, zarif seçimler sahilde genç ve romantik bir etki bırakmanıza neden olacak.

Rengarenk plajlar

Çizgiler

Aynı yaz ve bahar modası gibi çizgiler bikiniden havluya her yerdeler. Meme bölgesi için yatay, kalça bölgesi için dikey çizgiler sizi olduğunuzdan zayıf ve fit gösterecektir unutmayın.

Tek omuza devam

Tek omuzlu bikini üstleri ve mayolar da sanki oldukça revaçta. Tatilinizin son günlerine doğru bronz cilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Öteki türlü katmanlı bronzlaşmaya neden olabilir.

Haberin Devamı

Puantiyeler

Çizgi olur da puantiyeler durur mu? Yüksek belden ziyade düşük belli bikini modelleri ve puantiyeli kumaşları mutlaka hesaba katmalısınız.

Sporcu

Aktif bir deniz hayatı sevenlerdenseniz bikinide sırtı çapraz olan, ya da kite board gibi etkinlikler için hazırlanan uzun kollu mayolardan faydalanabilirsiniz. Athlesuire akımının en güzel yanı günlük spor malzemelerinizle sahilde de yaşamanız.

Tek renk

Siyah ya da beyaz sürekli yaz döneminde öne çıkan seçeneklerden. Bu seçeneğin genellikle straplez modellerle kombinlendiğini sıklıkla göreceksiniz.

Günlük seçimler

Pareolar, ince elbiseler, hafif kumaşlar. Hepsi sahil modasının bir parçası. Özellikle hasır çantalar, bikiniler için plastik cüzdanlar, güneş kremleri ve özellikle koruma faktörü sizin için büyük önem taşıyor.

Bohem stiller çabasız şıklığın anahtarı

- Saçlar için kesinlikle örgü öneri. Afrika örgüsü gibi renkli sentetik saçlarla yapılan örgüler kullanışlı ve şık duruyor.

- Hasır şapkalar ve batik pareolar modayken edinmeniz tavsiyedir. Oldukça rahat kombinlere imza atmanıza yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

- Hasır topuklu sandaletler, terlikler ve espadriller oldukça revaçta.

- Sahil yakınına hakimiyetini kuran 70’lerin bohem stili tatilde de rahat ve bir o kadar özensiz şıklığın anahtarı olacak.

- Çiçek desenli, denim hissiyatlı ya da beyaz elbiseler özellikle uzun süreli tatilde bavulunuzun en büyük kurtarıcısı olacaktır. Tiril tiril kumaşlı şifon elbiselerde kurtarıcınız...

- Halka küpelerin liderliği bu yaz sahillerde de kendini gösterecek. Bu nedenle bir çift halka küpe edinin.

- Sahilde yaşayanların en büyük sevgilisi ise crop (kesik) ve crochet (örgü) üstlere olacak. Göbeği açıkta bırakan ya da el emeği göz nuru gibi olan 90’lar asisi/70’ler bohemi üstler tek geçilecek.

- Güneş gözlükleri de renkten, puantiyeden ve çizgiden nasibini alıyor. Olabildiğince mikro gözlükler sahilde pek iş görmesede hala beğenilenler arasında.

DİĞER YENİ YAZILAR