Çiçekli giymenin 10 püf noktası

Havada zaman zaman esintiler olsa da bahar tam olarak geldi. Çiçekler toprakta açarken sezon modası da kıyafetlerde çiçek açtı. Böylece daha tazelendiğiniz bir bahar, mis kokulu kombinler için start verilmiş oldu. Peki, nasıl giyinmelisiniz?

Sportif
Havalar hala serinken çiçekli bir ceket ve eşofman takımıyla yeni ve taze bir görüntü elde edebilirsiniz.
Taç yaprağının gücü
Yaz renklerini giymeye hazırsınız ama o 30 derece sıcaklıklar henüz gelmiyorsa pastel pembeleri biraz tavır ve kırmızı renkle kullanabilirsiniz.
Bitkin çiçekler
Günlük kombininizde denimden vazgeçemiyorsanız onu hemen ipekli barok çiçek detaylı pantolonlarla değiştirin. Hatta haki ceket ve spor ayakkabı kullanın.
Tuhaf yoğunluk
Kat kat giyinmekten çekinmeyin. Barok desenli bir ceket, kaşmir kazak hatta desenli elbise ve asker botları bile günün trendini yakalamanıza neden olacaktır.
Birleştirin
Renkli takım elbiselerden gözünüz korkuyorsa bir de şunu düşünün: Çiçek desenli takımlar. Düz bir tişört ve spor ayakkabı ile kombinlediğiniz çiçekli takım elbiseler tavrın da en güzel habercisi.
Nötr
Bej, beyaz gibi nötr tonları çiçek desenli ya da nakışlı ceketlerle bir araya giterdiğinizde özellikle oldukça zıt, fuşya ya da elektrik mavi kullandığınızda muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz.
Hayvansal içgüdü
Leopar desenli sahte kürkünüzü giymeyeceğinizi düşünüyorsanız, inanılmaz yazlık, uçuş uçuş çiçekli elbisenizi bot ve sahte kürkle rahatlıkla kombinleyebileceğinizi hatırlatalım.
Canlı renkler
Canlı renkler ve çiçek desenleri fazla gelecek diye korkmayın çünkü ne kadar canlı renk ve çiçek o kadar klasik ve güzel aynı İngiliz bahçeleri gibi.
Çiçek açmak
Klasik modellerin çiçekli versiyonlarını da tercih edebilirsiniz. Mesela çiçek desenli bir siyah kaban. Asla klasik olmayan parçalarla kombinlemek de farkınızı ortaya koyacak.
Yeni bir ceket
Ne yaparsanız yapın çiçeklileri bir de nötr renklerde ceketlerle deneyin. Özellikle çiçekli elbiseler nötr ceketlerle muazzam bir sonuç veriyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR