2018'de öne çıkacak 10 trend

Yeni sezona hazır mısınız? 2018’de yükselişe geçen çirkin ayakkabı ve bisiklet şortlarının dışında dikkat çeken trendleri sizin için inceledik.

Şortlar hazır

Bisiklet kullananların favorisi olan diz kapağında biten tayt ve şortlar geri dönüyor. Özellikle Saint Laurent ve Nina Ricci gibi markalar eteklerle dantel taytları kombinlemekte ustalık gösterdi.

Radikal transparanlık

Her şeyi el çantasına sığdırdınız ama yetmez içini görebilmeliyiz. Valentino, Chanel ve Celine içi görülen clutch çantalarla geri döndüler ve bu yıl her yerde kendisine rastlayacaksınız.

Hırkalara dönüş

Yaz akşamlarında elbiselerin üstüne aldığınız hırkalar artık her yerde. Erdem gibi markalarda broşlarla süslenen hırkalar (pantolon ya da etek üstüne fark etmiyor) her kombine uyuyor.

Porselen güzelliği

Porselen bebekleri kim unutabilir? Ya da onlarla oynamak için ne kadar yaşlı olabilirsiniz ? Bu sezon Simone Rocha ve Mulberry gibi tasarımcılar çocukluk zamanınızın gözde oyuncaklarından ilham aldılar. Folk desenli elbise, bilekte biten botlar derken porselen bebekler

Haberin Devamı

geri döndü.

Eşofmanın dönüşü

Valentino’nun kreasyonunda bulunan yeşil ve işlemeli eşofman stili pantolon sezona ilham verdi. Işıltı, işleme, kurdele derken bu yeni hiper feminen ama bir o kadar rahat trend sizi de esiri edebilir.

Korku zamanı

Amerikan korku filmleri modaya da ilham verenlerden. Elm Sokağı Kabusu, Rosemary’nin Bebeği gibi filmlerden esinlenilen özellikle gecelik benzeri elbiseler sezonda çok moda olacak. Calvin Klein bunun en başarılı temsilcilerinden sadece bir tanesi.

Kötü ayakkabılar festivali

Görüyor ve hiçbir şeye benzetemiyorsunuz ama çok modalar. Asimetrik tabanlar, renkli deriler, parlak taşlar derken Loewe gibi markalar bayrak ellerinde bu ayakkabıları herkese giydirme amacına bu sezon ulaşıyor.

Fransız kadını

Yaz aylarında sahilde gezinen Fransız kadını imajı hakim olacak. Büyük şapkalar, büyük küpeler, örme elbiseler ve seksi bir duruş.

Ev kuralları

Londra’daki moda şovlarına göre ev temizliği yeni pilates sporu. Bu sene bir çok marka bahar temizliği dokunuşlu elbise ve kıyafetlerini gardırobunuza sokacak.

Haberin Devamı

Denim üzerine denim yetmez bir daha denim

Denim pantolon ya da etek üzerine denim gömlek ya da üst seçtiniz ama yetmez. Tom Ford’un yaptığı gibi en az üç denim parçayı üst üste geçireceksiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR