Yılbaşı akşamı nerede ne giymeli?

Yılbaşı gecesinde stilinizle göz kamaştırmanız mümkün. Giydiğiniz kıyafetler içinde son derece rahat, özgür ve sofistike hissetmeniz çok önemli. İşte önerilerim...

Tulum ve pantolon hayat kurtarır
Aralık ayının son gününde mini ve dekolteli elbiseler tercih etmek dışarı çıkacak birçok kişinin pek de işine gelen bir durum değil. Bazı durumlarda tulum ve pantolonlu kombinler tercih etmek sizin için hayat kurtaran bir hale dönüşebilir. Mesela metalik kombinler. Tercihiniz baştan ayağa krem rengi ise giysilerinizi metalik tonlarda kıyafet ya da aksesuarlarla kombinlediğinizde yeni yılı mekân partilerinde geçirecekler için muhteşem bir çözüm sunuyor.
Püsküllü elbiselerle dikkat çekin, eğlencenin dozunu artırın
Yeni sezonun göz alan vinleks ve lateks pantolonlarını yine sezon modası küçük topuklu ayakkabı ve hafif bir kumaştan gri ya da kırmızı bir üst ile birleştirdiğinizde rahatlığınızdan ödün vermemiş oluyorsunuz. Konserli yeni yıl partileri için ideal bir kombin olduğu kesin.
Püsküllü ya da volanlı pantolonlar, katlı elbiseler de yeni yıla rahat girmek isteyenlerin imdadına koşuyor. Püsküllü ve İspanyol paça pantolonlar ne kadar parti imajı veriyorsa, volanlı ve püsküllü elbiseler de o derece dikkat çekiyor.
Sex and City’den ilham alın
Denimden vazgeçemeyenler için en basit öneri ise Sex and the City ilhamı taşıyor. Taşlı kotlar, taşlı ve renkli stilettolar, süslü çantalar ve ipek üstlerle rahat bir kombin yine mekan partileri için ideal. Ciddiyeti elden bırakmayanlar için takım elbise formatında ama bir o kadar feminen ceket pantolon takımları, sezon modası çorap botlar hatta unutamadığımız bel çantaları rahatlık konusunda imdadınıza yetişiyor. Sıra dışı kombinler arayanlar için şalvar tek omuzlu üst ve topuklu ayakkabı tercih edilebileceği gibi lame etek, ince triko bir kazak ve terlik de iyi bir seçenek.
Kadifeler yeni yıl partisine göre
Sokak partilerinde olacaklar için ise metalik üstler, deri pantolonlar ve sezon modası sahte kürkler vazgeçilmezler arasında.Lateks ceketleri ise sade şık tulumlar ya da elbiselerle kombinle-yebilirsiniz. Sezonun hiti olan kadifeler partiler için ideal.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR